Търсене на предни престилки/спойлери
Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори
43 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Търсене на предни престилки/спойлери
Моля модератора да направи темата важна. Явно всички имаме проблем с предните престилки (уточнявам, става дума за това което се намира под бронята и на него седят халогените и мигачите). Понеже 80% от темите във форума са свързани със престилките искам да отправя зов ако някой знае къде има нови ламаринени или евентуално спойлерни престилки да каже за да може евентуално да се организираме и ако се съберем достатъчно хора да си издействаме отстъпка и да си купим, щото в София несъм виждал Е28ца на която престилката да не е смачкана като целофан. Немисля, че ще има смисъл да пускаме подобна тема в масови покупки.
- moto
- младши ентусиаст
-
- Кара: скутЕрЕ!
- Мечтае да кара: Перлини :))))
Ако ви интересува,може да ви направим престилки!Ще ви направим якви престилки,насочете ни горе долу какво искате,ние ще ви направим моделни скици и проекти и ако ви харесат вече да се договорим за ква поръчка говорим.В смисъл колко броя,от това зависи цената!!!Също така ще ни трябва едно Е28 на разположение за около 2 часа да го оразмерим!
По същия начин и други неща можем да ви направим.
Що се отнася до тва как работим-питайте BESSNIA той ще ви каже.
Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!
moto написа:Ако ви интересува,може да ви направим престилки!Ще ви направим якви престилки,насочете ни горе долу какво искате,ние ще ви направим моделни скици и проекти и ако ви харесат вече да се договорим за ква поръчка говорим.В смисъл колко броя,от това зависи цената!!!Също така ще ни трябва едно Е28 на разположение за около 2 часа да го оразмерим!
Има много видове престилки за Е28 (говоря за оригиналните тунинг престилки). Аз лично искам от Мтехник пакета. Мисля, че ще мога да ти дам директно престилка от която да си свалите калъп. Примерно може и да се съберат 10 броя, говоря приблизително, така, че дай цена за 10 за да имаме обща представа, а оттам нататък ще го доизмислиме. Престилката която мога да ти намеря за калъп е от този модел който се слага под оригиналната броня и се захваща за ламаринената престилка.
- moto
- младши ентусиаст
-
ОК.Както кажете така ще ги напраим нещата.Мисълта ми беше че можем да ви измислим някакви по-екстравагнтни!Но както кажете така ще е.
Моля изчкайте до утре,за д аобсъдя цената с колегата
!
Моля изчкайте до утре,за д аобсъдя цената с колегата

Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!
- Miler
-
Street Disorder Workshop
-
sonny написа:Има много видове престилки за Е28 (говоря за оригиналните тунинг престилки). Аз лично искам от Мтехник пакета. Мисля, че ще мога да ти дам директно престилка от която да си свалите калъп. Примерно може и да се съберат 10 броя, говоря приблизително, така, че дай цена за 10 за да имаме обща представа, а оттам нататък ще го доизмислиме. Престилката която мога да ти намеря за калъп е от този модел който се слага под оригиналната броня и се захваща за ламаринената престилка.
ако искаш може да ти оредя истенски м-техник само се обади
Miler написа:sonny написа:Има много видове престилки за Е28 (говоря за оригиналните тунинг престилки). Аз лично искам от Мтехник пакета. Мисля, че ще мога да ти дам директно престилка от която да си свалите калъп. Примерно може и да се съберат 10 броя, говоря приблизително, така, че дай цена за 10 за да имаме обща представа, а оттам нататък ще го доизмислиме. Престилката която мога да ти намеря за калъп е от този модел който се слага под оригиналната броня и се захваща за ламаринената престилка.
ако искаш може да ти оредя истенски м-техник само се обади
Що траеш до сега бре дивак? Веднага си давам двойните солекси за М10 за такова животно. Пусни едно ЛС с твоя телефон и повече инфо.
ПП Ако я изтърва ще караш не само на врати ами маже и само на сън да почнеш да караш.

moto написа:ОК.Както кажете така ще ги напраим нещата.Мисълта ми беше че можем да ви измислим някакви по-екстравагнтни!Но както кажете така ще е.
Моля изчкайте до утре,за д аобсъдя цената с колегата!
Ако ставаше дума за тунинг аз съм го измислил и съм го правил на една две. Тука проблема е в това, че на всички е28ци пестилките са на дроб сърма и неможеме да си намериме и най-лесно се крият с оригиналните тунинги, а и повечето хора не са фенове на по-екстравагантния тунинг.
- BESSNIA
- Разработва двигатели и хотели
-
- Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
- Мечтае да кара: отново м3 е30 :)
- Miler
-
Street Disorder Workshop
-
Georgi написа:Sonny, престилката още седи срещу чифт читави халогени
Интересно ще е да се намерят и странични М прагове,а също и заден
Ако Милърчо уреди тея пррестилки, аз ще те уредя със заден М-техник щото имам един. А ако ненамеря никаква престилка ще трябва да се разделя с халогените. Ще ти пусна снимка на ЛС.
- moto
- младши ентусиаст
-
В такъв случай няма да правим бизнес така ли?
Милъре какви пари ще им търсиш на тези престилки?
Милъре какви пари ще им търсиш на тези престилки?
43 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3