С какво да лъсна броните?
Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
С какво да лъсна броните?
Става въпрос за металните брони - аз така и не знам всъшност никелирани ли са, хромирани ли са, ама я кажете като ги позаплакна и забърша с какво да ги намажа та хем да лъщат хем мазилото да ги пази от химикалите дето ги фърлят зимъска по пътищата.
- Sami99
-
Street Disorder Workshop
-
Те сами си се пазят /ако са били поддържани и не са ръждясали/ иначе ловиш се за една кутийка ''CIF" паста и една гъба ама от ония по-твърдите и започваш да жулиш
успех 

street disorder workshop

- BESSNIA
- Разработва двигатели и хотели
-
- Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
- Мечтае да кара: отново м3 е30 :)
Има рекс за никел или от някои които заварява с оксижен, го помоли да ти даде остатъка от изгорелия карабит.
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
- Sami99
-
Street Disorder Workshop
-
ЦИФ-а е екстра ни бой са
със станиол па става ама трябва да събереш колкото за инвалидна количка и за двете брони.
Тъй че

Тъй че

street disorder workshop

- Mr Charger
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: метро
- Мечтае да кара: M Power Electrified
За бога брате не ги слушай!!!
Моля те намери си chrome care паста. Има ги по бензиностанциите, в Метро, и в Рамстора съм виждал.
Цифът ще ти свърши работа, но съдържа абразив. Станиолът няма чак такъв ефект и иска много търкане.
Ако искаш да запазиш хромът по броните завинаги най-важното е да ги боядисаш от вътрешната страна, където хромовото покритие е заначително по-тънко и слабо. Забелязал ли си как отвътре броните са ръждясали? Това е защото ръждата ги яде от вътрешната страна! Удряш им един грунт или сребърна боя и заспиват. Но само от вътрешната страна! И гледай да не търкаш хрома с нещо твърдо и абразивно.
Слушай патилото!

Моля те намери си chrome care паста. Има ги по бензиностанциите, в Метро, и в Рамстора съм виждал.
Цифът ще ти свърши работа, но съдържа абразив. Станиолът няма чак такъв ефект и иска много търкане.
Ако искаш да запазиш хромът по броните завинаги най-важното е да ги боядисаш от вътрешната страна, където хромовото покритие е заначително по-тънко и слабо. Забелязал ли си как отвътре броните са ръждясали? Това е защото ръждата ги яде от вътрешната страна! Удряш им един грунт или сребърна боя и заспиват. Но само от вътрешната страна! И гледай да не търкаш хрома с нещо твърдо и абразивно.
Слушай патилото!

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Непобедимите - 2002, Е3, Е9, Е12, Е21, Е23, Е24, Е28...
Знам че, (виждал съм как става) с кока-кола (или пепси) и станиол од шоколад става перфектно. Поливш с колата и търкаш със станиола.
Според мен става по добре с кола и станиол отколкото с препарат за хром. Когато гледах как се прави пича имаше такъв препарат и пробва и с 2те ама с колата стана по-добре.
Туй е то.
Успех
Според мен става по добре с кола и станиол отколкото с препарат за хром. Когато гледах как се прави пича имаше такъв препарат и пробва и с 2те ама с колата стана по-добре.
Туй е то.
Успех
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
в кока-колата има фосфорна киселина за това е толкова хубаво

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Miler
-
Street Disorder Workshop
-
13 мнения
• Страница 1 от 1