Колеги гледайте.....

Класически модели - Е12/E21/E23/E24/Е28

Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW///Акулка Кара: плавно/легално
Мечтае да кара: ///Е38 Мечтае да кара: \\\Е32

Колеги гледайте.....

Мнение от thewolf » 10 Дек 2008, 11:22

Здр колеги,една лоша новина и апел към по кротко шофиране,също и към мен , че напоследък карам щуро...
Един приятел вчера,колега казвам щото караше бмв като нас,кара колата по пътя с 100 км в час, на един завой каруца без светлини,той дори не натиска спирачките и се врязва в каруцата със 100 км в час.Мисля ,че това се развива в пътя от Пловдив към Казанлък ,щото момчето е от там.След удара със 100 км в час колата се обръща няколко пъти и заприличва на това:

Изображение

За щастие няма сериозно пострадали.Момчето беше още в шок ,не съм го питал за подробности,но има няколко цицини по главата,а хората в каруцата ,като ударил опашката на каруцата ги изстрелял като катапулт нагоре,но на тях нищо им няма.
Та,слагайте колани,щото момчето каза ``Живея 2-ри живот и колана ми спаси живота``
Тъжна история със добър край,не от гледна точка на парите за колата,в момента момчето си купи друго бмв Е34 със всички възможни екстри,така ми сподели вчера.
Успех на всички и по-полека с дрифтовете (трябва да си го повтарям по-честичко и на мен)
Изображение

Бог отдава дължимото всекиму!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kompi » 12 Дек 2008, 21:33

евала на е34,че го е спасила,РЕСПЕКТ!!!
Сучииии!

Назад към Shark Sector