Оригинално радио или касетофон от Е21 или Е28 ?
Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- simoniko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: валяк
Оригинално радио или касетофон от Е21 или Е28 ?
Някой има ли такова животно или поне снимка , искам старо НО оригинално беемвиско радио или касетофон , незнам какво са слагали осемдесетте !
- Александър Георгиев
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30
Колега аз имам един касетофон оригинален за Бмв обаче незнам дали е от е21/28 Кажи ми ако имаш интерес да ти прата снимки 

смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30
Явор написа:толко ли е трудно да се отвори българското и после немското мобиле....тук във форума освен скрап и такива купени миналата година за 500 и след това с хвърлено м50 с лопатата в коша,бракувано или с каспичански номера през 9 договора,едва ли ще попадне за тея парииначе успех
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
е аз имах един ама ми изчезна от багажника докато колата ми седя в сервиза на Юзъра
иначе щях да ти го подаря

иначе щях да ти го подаря

- Александър Георгиев
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30
Е явно колегата няма интерес ако искаш на тебе да ти го дам 

смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30
Явор написа:толко ли е трудно да се отвори българското и после немското мобиле....тук във форума освен скрап и такива купени миналата година за 500 и след това с хвърлено м50 с лопатата в коша,бракувано или с каспичански номера през 9 договора,едва ли ще попадне за тея парииначе успех
- simoniko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: валяк
ЗА АУДИО-то
Искам да си взема музика за жълтата 2002-ка , ако имате такива антики , пращайте снимки и цени ! Ако ми помогнете ще съм повече от благодарен !
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Гледам в заглавието пише Е21/Е28. После казва, че си търси за жълтата 02-ка. Ако е второто, задачата не е лесна. Ако иска да е автентично по ebay-а имаBAYRON написа:последно за е30 , ли търсиш или за 02

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- GRINGO
- младши ентусиаст
-
- Кара: `81 E21 335
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
bal4i6ki написа:колега имам оригинално радио само трябжа да му се смени копчето за усилване че се счупи
аз мога да оправя копчето ако е налично

- Martoni
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E34 525 tds, E36 325i
- Мечтае да кара: E21 323
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2