е21 за продан ???

Класически модели - Е12/E21/E23/E24/Е28

Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

е21 за продан ???

Мнение от axl » 15 Авг 2004, 7:19

Здрасти, другарчета,
Искам да направя едно сериозно проучване, как вървят цените на е21, както на цели коли, така и цените на по-основните резервни части, с цел покупка. Приемам и оферти :) М/у другото в момента не съм в България, така че евентуална оферта може да се реализира най-рано след около два месеца.
Очаквам включване :)

Разработва двигатели и хотели
Аватар
Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
Мечтае да кара: отново м3 е30 :)

Мнение от BESSNIA » 15 Авг 2004, 8:06

Частите ги давам много евтино. Добра е21-ца под 500лв няма.

кандидат ентусиаст
Аватар

А колко над

Мнение от axl » 15 Авг 2004, 9:10

Аха, добре, за частите ше я видиме работата :)
А каква тогава е разумната цена за прилична е21, щом под 500 няма смисъл да се занимавам?

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 15 Авг 2004, 9:18

трябва да си наясно, че е21-ца, която да купиш и да седнеш да караш няма (с много редки и скъпи изключения).
Лично аз не бих се замислял за 4-цилиндрова под 1000 лева реална стойност (защото доста хора си мислят, че макар и изгнило и с проблеми с двигателя и година на производство 1878 щом пише БМВ на него, значи стува много пари и се опитват да си ги вземат)и 6 цилиндрова под 1500. Има и изключения на хора, които продават колите си за да ги махнат, без да знаят какво имат, но рядко.
Общо взето с тези стари коли е малко на късмет и лотариен принцип на какво и по-важното - кога ще попаднеш.
Аз лично досега в БГ съм видял само една е21-ца, която би си струвала да се вземе, но човека не искаше да чуе за цена под 4000....Евро.
Ако това не те е обезкуражило ще се радвам на още едно попълнение на Е-21 - маняците.
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

кандидат ентусиаст
Аватар

Мен ли?!

Мнение от axl » 15 Авг 2004, 9:53

Че как ще ме обезкуражи :P
Той за мене въпроса е решен, аз ще си имам ТАКАВА кола, независимо кога и къде, а за това, че няма да стане по начина "качваш се и караш" - аз и не искам, така няма тръпка, все едно караш чужда кола, друго си е като си си я направил сам :) И ще е 6 цилиндрова, това е ясно.
Остава да бачкам яко, за да събера още малко пари и после да случа на не лоша кола ....
По-здрави :P

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 15 Авг 2004, 10:11

Това са думите на ентусиаст :twisted:
Още повче, че ще се присуединиш към 6-цилиндровия отбор :twisted: :twisted:
С каквото можем ще помогнем, свиркай всеки път, когато ти трябва нещо, дори да е компания, за да въртим из някой пуст паркинг :twisted:
Ама ми е драго, като ставаме все повече. Като се сетя, че едно време бяхме 3-ма души и колко се радвахме на този форум, а сега :twisted:
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

Crash Master
Аватар
Кара: '86 316; '89 520i
Мечтае да кара: Е28 М5

Мнение от viper » 16 Авг 2004, 8:15

И дано баща ти има бензиностанция или поне да е петролен шейх :lol: :lol: :lol:

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Мен ли?!

Мнение от antonpenev » 21 Авг 2004, 11:55

axl написа:Той за мене въпроса е решен, аз ще си имам ТАКАВА кола, че няма да стане по начина "качваш се и караш" - аз и не искам, така няма тръпка, все едно караш чужда кола, друго си е като си си я направил сам :) И ще е 6 цилиндрова, това е ясно.
Остава да бачкам яко, за да събера още малко пари и после да случа на не лоша кола ....
По-здрави :P

И аз!Ама само да се върна в България :twisted:
Даже по4ти съм намерил - зелена на цвят,дошла на гости,320!Само да не са я разкарали дотогава....
"Вярно, акулите не са най-бързите риби, но те никога не спят"
Ати

Назад към Shark Sector