е21 за продан ???
Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
е21 за продан ???
Здрасти, другарчета,
Искам да направя едно сериозно проучване, как вървят цените на е21, както на цели коли, така и цените на по-основните резервни части, с цел покупка. Приемам и оферти
М/у другото в момента не съм в България, така че евентуална оферта може да се реализира най-рано след около два месеца.
Очаквам включване
Искам да направя едно сериозно проучване, как вървят цените на е21, както на цели коли, така и цените на по-основните резервни части, с цел покупка. Приемам и оферти

Очаквам включване

- BESSNIA
- Разработва двигатели и хотели
-
- Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
- Мечтае да кара: отново м3 е30 :)
А колко над
Аха, добре, за частите ше я видиме работата
А каква тогава е разумната цена за прилична е21, щом под 500 няма смисъл да се занимавам?

А каква тогава е разумната цена за прилична е21, щом под 500 няма смисъл да се занимавам?
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
трябва да си наясно, че е21-ца, която да купиш и да седнеш да караш няма (с много редки и скъпи изключения).
Лично аз не бих се замислял за 4-цилиндрова под 1000 лева реална стойност (защото доста хора си мислят, че макар и изгнило и с проблеми с двигателя и година на производство 1878 щом пише БМВ на него, значи стува много пари и се опитват да си ги вземат)и 6 цилиндрова под 1500. Има и изключения на хора, които продават колите си за да ги махнат, без да знаят какво имат, но рядко.
Общо взето с тези стари коли е малко на късмет и лотариен принцип на какво и по-важното - кога ще попаднеш.
Аз лично досега в БГ съм видял само една е21-ца, която би си струвала да се вземе, но човека не искаше да чуе за цена под 4000....Евро.
Ако това не те е обезкуражило ще се радвам на още едно попълнение на Е-21 - маняците.
Ати
Лично аз не бих се замислял за 4-цилиндрова под 1000 лева реална стойност (защото доста хора си мислят, че макар и изгнило и с проблеми с двигателя и година на производство 1878 щом пише БМВ на него, значи стува много пари и се опитват да си ги вземат)и 6 цилиндрова под 1500. Има и изключения на хора, които продават колите си за да ги махнат, без да знаят какво имат, но рядко.
Общо взето с тези стари коли е малко на късмет и лотариен принцип на какво и по-важното - кога ще попаднеш.
Аз лично досега в БГ съм видял само една е21-ца, която би си струвала да се вземе, но човека не искаше да чуе за цена под 4000....Евро.
Ако това не те е обезкуражило ще се радвам на още едно попълнение на Е-21 - маняците.
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
Мен ли?!
Че как ще ме обезкуражи
Той за мене въпроса е решен, аз ще си имам ТАКАВА кола, независимо кога и къде, а за това, че няма да стане по начина "качваш се и караш" - аз и не искам, така няма тръпка, все едно караш чужда кола, друго си е като си си я направил сам
И ще е 6 цилиндрова, това е ясно.
Остава да бачкам яко, за да събера още малко пари и после да случа на не лоша кола ....
По-здрави

Той за мене въпроса е решен, аз ще си имам ТАКАВА кола, независимо кога и къде, а за това, че няма да стане по начина "качваш се и караш" - аз и не искам, така няма тръпка, все едно караш чужда кола, друго си е като си си я направил сам

Остава да бачкам яко, за да събера още малко пари и после да случа на не лоша кола ....
По-здрави

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Това са думите на ентусиаст
Още повче, че ще се присуединиш към 6-цилиндровия отбор
С каквото можем ще помогнем, свиркай всеки път, когато ти трябва нещо, дори да е компания, за да въртим из някой пуст паркинг
Ама ми е драго, като ставаме все повече. Като се сетя, че едно време бяхме 3-ма души и колко се радвахме на този форум, а сега

Още повче, че ще се присуединиш към 6-цилиндровия отбор

С каквото можем ще помогнем, свиркай всеки път, когато ти трябва нещо, дори да е компания, за да въртим из някой пуст паркинг

Ама ми е драго, като ставаме все повече. Като се сетя, че едно време бяхме 3-ма души и колко се радвахме на този форум, а сега

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
- antonpenev
- кандидат ентусиаст
-
Re: Мен ли?!
axl написа:Той за мене въпроса е решен, аз ще си имам ТАКАВА кола, че няма да стане по начина "качваш се и караш" - аз и не искам, така няма тръпка, все едно караш чужда кола, друго си е като си си я направил самИ ще е 6 цилиндрова, това е ясно.
По-здрави
И аз!Ама само да се върна в България

Даже по4ти съм намерил - зелена на цвят,дошла на гости,320!Само да не са я разкарали дотогава....
"Вярно, акулите не са най-бързите риби, но те никога не спят"
Ати
Ати
8 мнения
• Страница 1 от 1