.........
Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори
29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
- Illusion
- Бургаското явление
-
kompi , ето ти правиш твоята, някой друг също и така. Дано, когато всички приключат с проектите, да се похвалят.
Изчезваме - да, но не, защото ентусиазмът отслабва, а просто, защото тези коли искат много време и достатъчно пари, а не всеки може да ги отдели.
Преди време направиха шарк сектора като общ форум за всички акулести. И, ако всеки истински ентуасист рано или късно се качва на е30 (както се твърди), то истински болните, фанатизираните сме тук без значение дали се пише или не.
Изчезваме - да, но не, защото ентусиазмът отслабва, а просто, защото тези коли искат много време и достатъчно пари, а не всеки може да ги отдели.
Преди време направиха шарк сектора като общ форум за всички акулести. И, ако всеки истински ентуасист рано или късно се качва на е30 (както се твърди), то истински болните, фанатизираните сме тук без значение дали се пише или не.

Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

Тва е сектора на вечните проекти защото в повечето случей се купуват коли който са потребителски отколкото ценителски и секи потребител иска да направи колата си ценителска
ама са иска зилену за тая цел и то не моим да си представим колко
а накрая обикновения потребител се отказва от ценителската кола защото е по рационално да си купиш такава отколкото да си направиш
а идва и момент дето се качваш на някой нов коптор и виждаш че има климатроник че има подгрев на седалките и е на половина на цената на твоя вечен проект и обикновенно се качваш и стигаш от точка А до точка Б без проблемнно
бахти тая новата ми кола нещо ми промени възгледите синя била с предно била ма е на 80к
иначе и аз си имам един вечен проект
ама са иска зилену за тая цел и то не моим да си представим колко

а накрая обикновения потребител се отказва от ценителската кола защото е по рационално да си купиш такава отколкото да си направиш

а идва и момент дето се качваш на някой нов коптор и виждаш че има климатроник че има подгрев на седалките и е на половина на цената на твоя вечен проект и обикновенно се качваш и стигаш от точка А до точка Б без проблемнно

бахти тая новата ми кола нещо ми промени възгледите синя била с предно била ма е на 80к

иначе и аз си имам един вечен проект

"Класиката" за един е Скрап за Друг !!!

- devastator
- младши ентусиаст
-
А ве Денко ти нещо да не си преял на закуска
Виж кво вика колегата илюзионист ,че вие сте били асъл фанатиците
И кво толкова ви е фанатизиранато ве,че ше умра от смях.Значи мнозинството ,което не харесва коли приличащи на картина от Пабло Пикасо е ненормално,а вие масонската ложа овце сте МАНЯЦИТЕ
Някой безпристрастен би отсъдил обратното,че мнозинството е право.
Не е имало як олдтаймер,няма и да има такъв в този форум,защото проектаджийте събрани тук май не са толкова фанатизирани и айде да не изтъкваш кинтите като причина,щото веднага щом ретро маняка ги надуши,забравя за квадратните гнилочи и скача в бмв >= Крис Бенгъл

Виж кво вика колегата илюзионист ,че вие сте били асъл фанатиците

И кво толкова ви е фанатизиранато ве,че ше умра от смях.Значи мнозинството ,което не харесва коли приличащи на картина от Пабло Пикасо е ненормално,а вие масонската ложа овце сте МАНЯЦИТЕ

Не е имало як олдтаймер,няма и да има такъв в този форум,защото проектаджийте събрани тук май не са толкова фанатизирани и айде да не изтъкваш кинтите като причина,щото веднага щом ретро маняка ги надуши,забравя за квадратните гнилочи и скача в бмв >= Крис Бенгъл

Чекай да скиваш как скоро бацко ироничен флудър ,че стане старши ентусиаст,а в бъдеще може би и....!
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
devastator написа:Не е имало як олдтаймер,няма и да има такъв в този форум,защото проектаджийте събрани тук май не са толкова фанатизирани и айде да не изтъкваш кинтите като причина,щото веднага щом ретро маняка ги надуши,забравя за квадратните гнилочи и скача в бмв >= Крис Бенгъл![]()
Ще я видим тая работа... ще я видим

- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
denko написа:е моя не е ли як виж колко държи на апън![]()
![]()
![]()
Весо ти мноу се каниш ма да те питам ти що не идеш до немско гледам приготвил си балите с парите
та иди до там докарай някъв янг таймер с история
или викаш тая китосаната е по добра че и шадоу лайн голема година
щото така е по-интересно

а и ще ми е по кеф да ви гледам мненията особенно ма човека с зиловете като стане готова, дори и да не е тая китосаната а някоя друга

айде жив и здрав да си и ти и девестатора

- devastator
- младши ентусиаст
-
щом сте тръгнали да правите коли с гипс раотата е ясна.Поне зимаите некоя по-голема мистрия и некое дюлгерче да ви научи на онова отсеченото движение
От вас проектаджийте мазачи всичко живо е ТеКеЗеСар-серете и мажете по някви подобия на БМВ-та и после си ги наричате
УНИКАААААТ.Прецизноста не е от качествата на ретро проектаджията.Завари го там,сложи му гипсче и силиконче от червеното,шагренче,зашии го,тури му лепилце и яшабана униката Метко
Ако изкате да зачекна тези бракми по надолу дето им викате УНИКАТИ,ама нема а си намерите место
За мен Маняк е Пецата,той се е доказал от 100 години.Като сгуши пачка не си купи е46 ,а е24.Другите храсчета тука разни Зендерчета,Мендерчета,Песчета сте лаладжий и даже с пари нема да сторите нищо,щот ви е слаб мерака.Дет вика бач Сами: много душа се иска да го направиш тва нещо кат ората!

От вас проектаджийте мазачи всичко живо е ТеКеЗеСар-серете и мажете по някви подобия на БМВ-та и после си ги наричате

Ако изкате да зачекна тези бракми по надолу дето им викате УНИКАТИ,ама нема а си намерите место

За мен Маняк е Пецата,той се е доказал от 100 години.Като сгуши пачка не си купи е46 ,а е24.Другите храсчета тука разни Зендерчета,Мендерчета,Песчета сте лаладжий и даже с пари нема да сторите нищо,щот ви е слаб мерака.Дет вика бач Сами: много душа се иска да го направиш тва нещо кат ората!
Чекай да скиваш как скоро бацко ироничен флудър ,че стане старши ентусиаст,а в бъдеще може би и....!
- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
Не се тревожете. . поглеждам тука от време на време. И още се заглеждам яко по Е28ци и Е24ки.
През останалото време се концентрирам на финансовите аспекти нужни да се закупи и поддържа една или повече такива класики.
През останалото време се концентрирам на финансовите аспекти нужни да се закупи и поддържа една или повече такива класики.
БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2