Как Да стане хрома пак Хром
Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Как Да стане хрома пак Хром
Я дайте някви предложения с кво да си излъскам броните че нещо не ме заслепяват като пече райчо !!!
пробвах с една полир паста търках 15 минути като идиот 10см е станаха ма пак не е както трябва
а и не ми разравяйте да ги закарам да ми ги хромират
щото ще си къпя е36
пробвах с една полир паста търках 15 минути като идиот 10см е станаха ма пак не е както трябва
щото ще си къпя е36

"Класиката" за един е Скрап за Друг !!!

- Plamen CONSUL 73
- Потребител
-

- georgivar
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 328i Touring '96
- Stoyan7777
- младши ентусиаст
-
Plamen CONSUL 73 написа::mhihi: По Дискавъри даваха че Никелирана автомобилна броня се търка с КОКА КОЛА и с фолио направено на топка .Фолиото възстановявало погубеният слой хром а Колата позволяв да се размекне хромът да позволи на фолиото да вземе тънък филм хром .Малко е объркано но на приказка е по-лесно. Двете ми коли имат по една педя хромирани брони но за 35 години не са мръдналиКъсмет.
Току-що го пробвах и нищо...

стане, защото като търках излизаше някаква чернилка и бронята светеше, докато беше мокра, но след като изсъхна нямаше голяма разлика....Аз пробвах с пепси, а не с кока кола, в това може да се дължи неуспехът ми

- Illusion
- Бургаското явление
-
Сега се връщам от Masterhaus и мярнах спей за хромиране. Какъв ще е ефекта не знам, но може да опиташ.
Ако не, мога да ти дам адрес на място, където правят такива неща и ще си доволен.
Ако не, мога да ти дам адрес на място, където правят такива неща и ще си доволен.
Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
В Австралия имаше една простотия наречена Brasso. . специална паста за полиране на хромирани чаркове. . беше 3-4 часа гърч ама после блестеше като нова . . . трябваше със слънчеви очила да я гледам . . . демек си струваше
Сигурен съм че ако отидеш в Бриколаш и им обясниш какво ти трябва ще имат нещо от сорта.

Сигурен съм че ако отидеш в Бриколаш и им обясниш какво ти трябва ще имат нещо от сорта.
БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21
Току-що го пробвах и нищо... за момент си помислих, че ще
стане, защото като търках излизаше някаква чернилка и бронята светеше, докато беше мокра, но след като изсъхна нямаше голяма разлика....Аз пробвах с пепси, а не с кока кола, в това може да се дължи неуспехът ми
казах ти че тройка след 87 няма смисъл да си зимаш.мноо им е лош хрома

по темата-потърси из нета за някакви продукти.100% има нещо.или най добре в някой чужд форум че то тва нащо...

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Stoyan7777 написа:Plamen CONSUL 73 написа::mhihi: По Дискавъри даваха че Никелирана автомобилна броня се търка с КОКА КОЛА и с фолио направено на топка .Фолиото възстановявало погубеният слой хром а Колата позволяв да се размекне хромът да позволи на фолиото да вземе тънък филм хром .Малко е объркано но на приказка е по-лесно. Двете ми коли имат по една педя хромирани брони но за 35 години не са мръдналиКъсмет.
Току-що го пробвах и нищо...за момент си помислих, че ще

п.с.Едно време в Бриколаж ли,в Практикер ли бех виждал такова нещо спреи или паста некво такова

- t_andonov
- ентусиаст
-
- Кара: Е 30
Re: Как Да стане хрома пак Хром
има една паста за полиране на хром ако те интересува мога да ти снимам тубичката аз си лъснах лайсните по вратите и имаше страшен ефект струва към 9-10 леваdenko написа:Я дайте някви предложения с кво да си излъскам броните че нещо не ме заслепяват като пече райчо !!!
щото ще си къпя е36
- Stoyan7777
- младши ентусиаст
-
magareto_yori написа:Току-що го пробвах и нищо... за момент си помислих, че ще
казах ти че тройка след 87 няма смисъл да си зимаш.мноо им е лош хрома
по темата-потърси из нета за някакви продукти.100% има нещо.или най добре в някой чужд форум че то тва нащо...
а бе лебед, що не се обади преди да си тръгнеш
между другото си купих 81ва година 320и

- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21
- Stoyan7777
- младши ентусиаст
-
в момента права ръждичката и разни дреболийки,
още не ме е вкарала в онзи сериен филм, дето е30 ни
беше вкарала
още не ме е вкарала в онзи сериен филм, дето е30 ни
беше вкарала

Re: Как Да стане хрома пак Хром
t_andonov написа:има една паста за полиране на хром ако те интересува мога да ти снимам тубичката аз си лъснах лайсните по вратите и имаше страшен ефект струва към 9-10 леваdenko написа:Я дайте някви предложения с кво да си излъскам броните че нещо не ме заслепяват като пече райчо !!!
щото ще си къпя е36
Дай да я видим тая паста
"Класиката" за един е Скрап за Друг !!!

23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2