Тема за Търсене и Предлагане на Части за Акули !!!
Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори
Re: Тема за Търсене и Предлагане на Части за Акули !!!
Kолеги ,търся предно стъкло за Е21,спешно
!!! Пишете на ЛС ! 

- TheStorm
- младши ентусиаст
-
- Кара: E21; Е28; E30; Е34; E39; Z3
- Мечтае да кара: M-Пауър пакет, брат направо самолет
Здравейте колеги
Търся си заден десен стоп и си търся също и "копчето за настройка на часовника на таблото с оборотомер" от Е21 (ако става от други модели може също.. )
или иначе казано - номер 5
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=1711&mospid=47166&btnr=62_0003&hg=62&fg=05
А между другото имам и една пружина задна за Е21 здрава оригинална .. ако на някого му трябва да пише
EDIT : частите са намерени
Търся си заден десен стоп и си търся също и "копчето за настройка на часовника на таблото с оборотомер" от Е21 (ако става от други модели може също.. )
или иначе казано - номер 5
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=1711&mospid=47166&btnr=62_0003&hg=62&fg=05
А между другото имам и една пружина задна за Е21 здрава оригинална .. ако на някого му трябва да пише

EDIT : частите са намерени

Последна промяна TheStorm на 08 Мар 2012, 13:18, променена общо 1 път
- DMC
- младши ентусиаст
-
- Кара: E12 528
- Мечтае да кара: Renault Alpine A110
- Детайли за колата: E12 528i '78, Zypressengrün M30B28
- tontoni
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е30-ка на 17-ки
- Мечтае да кара: на шефа колата
tontoni написа:Имам 4 оригинални прозореца за е21 (3-ка акула да не бъркам) 2-та странични на вратите и 2-та задни дето не се отварят.Перфекни са по 30 лв./бр за предните и 20лв/бр задните.
От София съм 0888-11-66-06 или на ЛС.
Коментар!

- nappyboy
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e21 316 м20б25
Търся предна престилка ! ББС/Зендер или нещо такова. Търся дясно странично огледало, копче за аварийните, копче за риотаните на задното стъкло, уплътнението на предно ляво стъкло, уплътнението на багажника, разширителен съд, всичко това за БМВ е21. Също така търся задни пружини от БМВ е28(дебелата тел) или някакви по-твърди за е21.
Поздрави!
Поздрави!

имам разширителен съд 10лв
както и задни пружини от е34 седан...
ще проверя за уплътнението на багажника и за копчето на реотаните
Продавам е21 на части...на лице е предимно интериора стъкла и панели
viewtopic.php?f=134&t=279122
както и задни пружини от е34 седан...
ще проверя за уплътнението на багажника и за копчето на реотаните

Продавам е21 на части...на лице е предимно интериора стъкла и панели
viewtopic.php?f=134&t=279122
Упомена!Одере!Сдържам!Учуден! ВанОс! ПрУжина! АкУмулатор! СемеринГ! АУспУх! КлапАн! РезервОар! ГаЗ! ФорУм! ОбрЪч! КУпувам! ВрЪЗка! БОбина! ЛосТче! КаРбУратор! ИталиАнски! ГрадУс

- Банго
- младши ентусиаст
-
търся карбуратор за М10 Б18 от Е21 ако не се лъжа е солекс 2-камерен 0878358313
ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА
Колеги търся бензинова помпа за м10б18 инж.Външна електрическа и кардан за 5 степенна скоростна кутия че се оказа че тоя от 4степенната е по дълъг.А също и въздуховода който отива от колектора към дебитомера.Мерси
- ZARAZA
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е21..Е28 и Е46
- Мечтае да кара: лагерна количка
- DMC
- младши ентусиаст
-
- Кара: E12 528
- Мечтае да кара: Renault Alpine A110
- Детайли за колата: E12 528i '78, Zypressengrün M30B28
Търся гърнета за Е28 528 или 535. За контакти - ЛС или 0895694071
nappyboy написа:Търся предна престилка ! ББС/Зендер или нещо такова. Търся дясно странично огледало, копче за аварийните, копче за риотаните на задното стъкло, уплътнението на предно ляво стъкло, уплътнението на багажника, разширителен съд, всичко това за БМВ е21. Също така търся задни пружини от БМВ е28(дебелата тел) или някакви по-твърди за е21.
Поздрави!
имам от е32
- TheStorm
- младши ентусиаст
-
- Кара: E21; Е28; E30; Е34; E39; Z3
- Мечтае да кара: M-Пауър пакет, брат направо самолет
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=132&t=289039
Сори.. не се сдържах .. минават ми грозни мисли да зарежа и проекта ми и някои други неща заради тия ... ама май мозъка ще надделее в мен ...
Някой от суб-форума ако ги вземе .. ще го помоля да ми позволи да ги пипна
Сори.. не се сдържах .. минават ми грозни мисли да зарежа и проекта ми и някои други неща заради тия ... ама май мозъка ще надделее в мен ...

- lowrider
- ентусиаст
-
- Кара: DUB bimmer down the road in style
TheStorm написа:http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=132&t=289039
Какво е суб форум и това ръжда ли е по спиците, навремето един жълт kafer движеше такива из Студентски.
Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам
силиконките да барам
шестаците да карам
1. Не си струва да се зарязва един проект заради джанти. При проект, без съмнение - те са важно звено, което се взима предвид далеч преди завършването, но въпреки това - джантите си остават в края на проекта.
2. Като че ли на последната снимка се виждат едни петна - вероятно повърхностна корозия на финишния слой или ако има безцветен лак - там е олюпен и "процесите са започнали".
3. Преди време гледах в DE една е12-ка за продан с подобни джанти. Това, което мога да кажа - джантите са интересни, но не и за тези модели - е12, е21. Просто не са за тази епоха. Тези джанти стават за по-стари автомобили. Ако говорим за БМВ - примерно за модел 501 - нещо по-заоблено. Заострената визия на акулите не си пасва с тези спици.
4. Не на последно място - монтажът с тези фланци и централна капачка - това става за кола, която ще се кара много внимателно по хубави пътища - в никакъв случай не е за "изпълнения". Не знам дали някой от вас се е занимавал със сглобяване на такива джанти или поне с регулиране - това си е филм за хора без опит - но като за начало може да се пробва върху велосипедна/мотоциклетна капла. А тук в случая са на два реда, диагонално - става още по-"хард".
5. Иначе цената за тези джанти с почти нови гуми е добра...
2. Като че ли на последната снимка се виждат едни петна - вероятно повърхностна корозия на финишния слой или ако има безцветен лак - там е олюпен и "процесите са започнали".
3. Преди време гледах в DE една е12-ка за продан с подобни джанти. Това, което мога да кажа - джантите са интересни, но не и за тези модели - е12, е21. Просто не са за тази епоха. Тези джанти стават за по-стари автомобили. Ако говорим за БМВ - примерно за модел 501 - нещо по-заоблено. Заострената визия на акулите не си пасва с тези спици.
4. Не на последно място - монтажът с тези фланци и централна капачка - това става за кола, която ще се кара много внимателно по хубави пътища - в никакъв случай не е за "изпълнения". Не знам дали някой от вас се е занимавал със сглобяване на такива джанти или поне с регулиране - това си е филм за хора без опит - но като за начало може да се пробва върху велосипедна/мотоциклетна капла. А тук в случая са на два реда, диагонално - става още по-"хард".
5. Иначе цената за тези джанти с почти нови гуми е добра...
- Delfina
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30 E28
- Мечтае да кара: E24
Джантите са хубави наистина но немисла че може да предприемеш покупка преди да си ги видял на колата защото са такъв модел , че не отиват на всяка кола а и ако това наистина е ръжда по тях мисла че цената им е близо до фантастична