Ще пробвам пак...

Класически модели - Е12/E21/E23/E24/Е28

Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори

Бургаското явление
Аватар

Мнение от Illusion » 12 Ное 2008, 16:35

kompi написа:Мноо смешно,за заднаата и праговете,ясно че са от кенеф (е36) :mhihi: :mhihi: :mhihi: а предната -е34?

Ще ме извиняваш, ама праговете са си точно поръчани и са по-скъпи от на кенефите. Питайте, който ги е плащал все пак. 8)
Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

ИзображениеИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е83 3.0 D
Мечтае да кара: Е30 М3 и Lancia Delta integrale evo 16v

Мнение от M-TEAM » 12 Ное 2008, 20:59

много добре е станала Е21-чката евала
а за праговете са си точно от Е36 М3 те май ги ползват за всички коли не само за БМВ тай че изобщо да не ти пука само вие си знаете какво ви е струвало
да ви радва отсега нататък и да не гние повече :mhihi: ,тва в кръга на шегата :)
BMW E30 M3-one dream
skype-bmwpower5555

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2001 e46 325i;е36 Touring
Мечтае да кара: S50/52

Мнение от lubaka_320 » 13 Ное 2008, 12:05

А ве колеги не знам кое е от е34,кое от е36,обаче колата е просто убиец :shock: !Като е видях и...не мога го опиша с думи просто,страшна е!!!
Изображение

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 13 Ное 2008, 19:41

lubaka_320 написа:А ве колеги не знам кое е от е34,кое от е36,обаче колата е просто убиец :shock: !Като е видях и...не мога го опиша с думи просто,страшна е!!!

ако знаеш Весо песа кви ги замисля ... :winky: иначе наистина колата е страхотна ;) само на метла да върви :twisted:
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 13 Ное 2008, 20:07

Turbo_Ted написа:
lubaka_320 написа:А ве колеги не знам кое е от е34,кое от е36,обаче колата е просто убиец :shock: !Като е видях и...не мога го опиша с думи просто,страшна е!!!

ако знаеш Весо песа кви ги замисля ... :winky: иначе наистина колата е страхотна ;) само на метла да върви :twisted:

тихо ти ся :mhihi: :mhihi: :mhihi: за онова кат му дойде времето ще отворя тема :winky:
а колкото до тая красавица отново само едно ще направя > :bowdown: :bowdown: :bowdown:

Бургаското явление
Аватар

Мнение от Illusion » 13 Ное 2008, 20:18

Той Весо все ги замсиля едни, та аз докато не видя не вярвам. Ама да видя на живо става въпрос, а не в тема тук. ;)
Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от пенсионирана нинджа » 13 Ное 2008, 23:38

Добре де с какво точно тази кола е по различна от онези в дългата тема в подфорум тунинг.С какво ги превъзхожда ОНЕЗИ беемвета?
Собствениците им също са вложили доста кинти,старание и труд :mhihi: :mhihi: Ааааа чак сега забелязах тя била е21-ничка гетосуперстар :evil:

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 14 Ное 2008, 7:54

пенсионирана нинджа написа:Добре де с какво точно тази кола е по различна от онези в дългата тема в подфорум тунинг.
Къде точно прочете, че ги превъзхожда. Това ми е представата за всекидневна кола и това карам всеки ден. Благодаря все пак за нежния тон очаквах по- сериозни коментари. А да не забравя да благодаря на участващите Illusion и Din, на всички донори на части, и на аматьорчето което успя да я събере :bowdown: Така според мен изглежда една от най-добрите е21-нички с пропуските които съм направил и които в епизод 5-6 или 7 ще изчезнат :mhihi: . Е не можа да стигне е30 или е36 :bcry: и техните МТех1, 2, 3, 4 и тн, но като си погледна подписа :D :D :D :D :D :D Айде до пролет с новия салон и спирачки. :)
Изображение

Бургаското явление
Аватар

Мнение от Illusion » 14 Ное 2008, 9:08

//Zender написа:...

Като почнахме с благодарностите и аз да благодаря на всички, които помогнаха с чаркулаците, и специално на Милъра - Ники :bowdown: .
Без вас едвали колата щеше да е това, което е сега. :bchug:

ентусиаст
Аватар
Кара: е21

Мнение от magareto_yori » 15 Ное 2008, 10:27

Аз така или иначе по мое желание съм решил да не присъствам в клуба и форума

най-смисленото,което каза :roll:
Изображение

Предишна

Назад към Shark Sector