Как да не полудее човек.....
Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори
34 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Ся тук ще ви понатоваря с малко мой проблеми ама ко да направя човещинка.
От две седмици не мога да си събера никакво временце да отида да си поработя стойносно по "круйзера" и ми едно мъчно така ,но все си седя с надеждата че ще дойде време за отпуска в която да се отпусна колкото душа ми иска и да се овъргалям целия в масло прах и мръсотия до свивката на дясното ми ухо. А и бира подобаващо де. Но как да не ме е яд. Тръгна хубаво проекта ама пусто като ми смениха графика на работата и сега вместо два почивни дни ми се падат по един и то сложи го полувин щото от втора пъва смяна е трудно. А назъбената муцуна си седи така на голо купе с мотор и ми се реве ама с глас на тихо.
Как не се родих "таксиджия" и такъв да си остана ,ами се светнах коя е машината от млад и от тогава търся най-съвършенната и форма за моя мироглед и винаги искам да опитам още порция от удоволствието която ТЯ ни предлага. Е тва ме движи братлета и за тва ще продължавам още и още напред е за тва ги обичам тия тенекиени съвършенства...
ПС: РАЗМИСЛИ И СТРАСТИ след още четири ексови бири на един приятно и доволно зарибен (и упоен
) почитател.
ПС2: Цялата дружинка ви обичам ве.
ПС3: Не ние египтяните ,а аз ЕГИПТЯНИНА.........
От две седмици не мога да си събера никакво временце да отида да си поработя стойносно по "круйзера" и ми едно мъчно така ,но все си седя с надеждата че ще дойде време за отпуска в която да се отпусна колкото душа ми иска и да се овъргалям целия в масло прах и мръсотия до свивката на дясното ми ухо. А и бира подобаващо де. Но как да не ме е яд. Тръгна хубаво проекта ама пусто като ми смениха графика на работата и сега вместо два почивни дни ми се падат по един и то сложи го полувин щото от втора пъва смяна е трудно. А назъбената муцуна си седи така на голо купе с мотор и ми се реве ама с глас на тихо.

ПС: РАЗМИСЛИ И СТРАСТИ след още четири ексови бири на един приятно и доволно зарибен (и упоен

ПС2: Цялата дружинка ви обичам ве.
ПС3: Не ние египтяните ,а аз ЕГИПТЯНИНА.........

АУТЯГА - братството на умствено увредените автопсихопати.
Абе аз още от събора казах, че не те слуша кратуната, ама то май нема нищо в нея, че да се опитва и да слуша. Бате продължавай в същия дух, но внимавай, че в един момент като почнат да не стигат кинтите щото всичко е по колите, и като почне да няма време за нищо, става тъпо и писва. Аз колкото и да си ги обичам е28чките ги разкарах и ми остана една едничка да ски оправям, ама кво да се прави, идват ми по-големи радости в живота и трябва да им обръщам повечко внимание на тях.
34 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3