Хромирани лайсни за прозорците
Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори
39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- thewolf
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW///Акулка Кара: плавно/легално
- Мечтае да кара: ///Е38 Мечтае да кара: \\\Е32
Re: Хромирани лайсни за прозорците
Исках да взема, но малко от към парична страна отслабнах
Случва се.
Живот и здраве, ако някой има интерес ще пише в темата и след дай Боже месец 2 да имаме по някой излишен лев да хвърлим по тези зверове
))). Ей много си я обичам моята
)).
Моята предна между другото не е толкова зле, но задната от слънцето направо е станала "шадоу лайн" ахахахаха. Ще видим занапред как ще процедираме.
Имам въпрос: имам броня, но е боядисана в цвета на колата. Както всички знаем, тази боя върху хрома няма да държи особено, но проблема ми беше, че не е първо качество и беше доста одраската тая предна броня, за това я боядисах. Сега ако взема (има едни такива сешоарчета за сваляне на боя) едно такова сешоарче, дали ще мога да сваля тая боя на бронята БЕЗ ХРОМА ДА СЕ ПОВРЕДИ ??? И дали си заслужава да я свалям, щото след това с какво ще я полирам за да лъсне???????
Гадна работа

Живот и здраве, ако някой има интерес ще пише в темата и след дай Боже месец 2 да имаме по някой излишен лев да хвърлим по тези зверове

Моята предна между другото не е толкова зле, но задната от слънцето направо е станала "шадоу лайн" ахахахаха. Ще видим занапред как ще процедираме.
Имам въпрос: имам броня, но е боядисана в цвета на колата. Както всички знаем, тази боя върху хрома няма да държи особено, но проблема ми беше, че не е първо качество и беше доста одраската тая предна броня, за това я боядисах. Сега ако взема (има едни такива сешоарчета за сваляне на боя) едно такова сешоарче, дали ще мога да сваля тая боя на бронята БЕЗ ХРОМА ДА СЕ ПОВРЕДИ ??? И дали си заслужава да я свалям, щото след това с какво ще я полирам за да лъсне???????
Гадна работа
- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
Боя се сваля с един препарат на Леко - Removal, без да поврежда боята, изрично съм питал и после изпробвал. Мажеш го и после боята става на люспа и я махаш. Понякога не става всичко от първия път. 
А не знам как е на 28-ците, но провери дали тази хромираната част не е също алуминий? Вече някой по-запознат да каже. Защото ако е, пак си я полираш като пич.

А не знам как е на 28-ците, но провери дали тази хромираната част не е също алуминий? Вече някой по-запознат да каже. Защото ако е, пак си я полираш като пич.

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
- axel_stz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: Alpina B7 Bi-Turbo
alpina-ma6inata написа:А не знам как е на 28-ците, но провери дали тази хромираната част не е също алуминий? Вече някой по-запознат да каже.
Мите, ако питаш за броните на Е28, за разлика от броните на Е34, които имат алуминиева греда под пластмасата, тези няма грам алуминий и са на 100% железни

- thewolf
- младши ентусиаст
-
Колеги, бронята няма алуминии, цялата е желязна и е много тежка ахахах. Та, аз добре ще сваля пласта боя, но никъде не разбрах къде мога да си я хромирам, а и да не ми илезни като една нова ахахаха. Ся съм малко кът откъм пари.
- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
Ами има разни фирми - Еверт Лак в Стрелча и Хром Дизайн в София. И двете са добри доколкото знам, но хромирането като цяло не е много евтино. Примерно на мен за една броня на 2 и 2-ката ми искат около 300 лв, ама моите май са по-големи. Май ги мереха на кв. дециметър, но не съм сигурен.
Ако не е много зле и няма дълбоки драскотини си вземи хром пасти и действай. Но щом си кът откъм пари и ако ти е зле бронята търси читава втора ръка.
Ако не е много зле и няма дълбоки драскотини си вземи хром пасти и действай. Но щом си кът откъм пари и ако ти е зле бронята търси читава втора ръка.

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's

2x Alpine white E30's
- thewolf
- младши ентусиаст
-
оооооооооо братле 300лв, аз нова ще я взема за толкоз. Тва са много пари. Напълно се отказвам ахахахаха. Много пари са това.
Не беше в добро състояние и за това я боядисах. сложна работа е хрома . . .
Не беше в добро състояние и за това я боядисах. сложна работа е хрома . . .
Тази тема малко замря, но сега е моментът да напомня, че който все още се интересува от "хромираните" пластмасови лайсни по прозорците - да хвърли едно око на темата на alpina-ma6inata и поръчката от AutohausAZ. Там ги има същите лайсни и са малко под 30 долара за предното стъкло. Няма да се учудя, ако и производителят е същият. Така че - мислете до края на седмицата...
39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3