Километраж на е21 без жило
Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- lubaka_320
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2001 e46 325i;е36 Touring
- Мечтае да кара: S50/52
- devastator
- младши ентусиаст
-
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Темата постигна резултата си. Показа на тези които искат с малко пари да си вържат километраж на новия мотор и как един дърводелец-скрапер може да подразни някво величие дет сменя матори за 5000, и слага кутийки за 100
Така и не разбрах, кое ти хареса толкова, че ми отдели толкова внимание, ама благодарско. Като е изгасено таблото си е почти като на е21 с разходомер, но нали се разбрахме аз не пичеля по 3500 на месец, а по 350лв и разхода ми е важен и колата си я карам всеки ден.
За кутийките, като дойде момента ще си ги направя сам и ще пусна поредната тема да се радваш, а и който иска да си прави, само живот и здраве.
Да живеят търгашите, оппа не така БИЗНЕСМЕНИТЕ.
Темата може да се заключва по-късно в първия пост ще има размери на турбината от совалката

Така и не разбрах, кое ти хареса толкова, че ми отдели толкова внимание, ама благодарско. Като е изгасено таблото си е почти като на е21 с разходомер, но нали се разбрахме аз не пичеля по 3500 на месец, а по 350лв и разхода ми е важен и колата си я карам всеки ден.
За кутийките, като дойде момента ще си ги направя сам и ще пусна поредната тема да се радваш, а и който иска да си прави, само живот и здраве.
Да живеят търгашите, оппа не така БИЗНЕСМЕНИТЕ.
Темата може да се заключва по-късно в първия пост ще има размери на турбината от совалката

- Prokudeniq
- младши ентусиаст
-
Баце, развали ми се пасатора, можеш ли да го оправиш, че ме налегна криза и банката взе всичко и нема кинти. Ако можеш и един датчик с часовник да му сложиш 

Няма нищо по-страшно от активната глупост.
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3