Харесва ли ви резултата от "проекта" ?
Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Евала колега ,изрудска е колата ,тоя поглед е нереално злобен
малее как искам тая твойта кола да седи зад толкова масовите АМГ63-та и да им диша във врата аууу
Георги Пенчев

Георги Пенчев
- kompi
- младши ентусиаст
-
Penchev написа:Евала колега ,изрудска е колата ,тоя поглед е нереално злобенмалее как искам тая твойта кола да седи зад толкова масовите АМГ63-та и да им диша във врата аууу
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Георги Пенчев
хахахха,аз искам зад АМГ65-ци,но за момента не се замисля смяна на мотор,можеби след известно време едно V8 ще и отива!

А иначе утре влиза да се посменят разни щанги и темподобни тампони,шарнири за около 250-300лв.Нооо до перфектно състояние не мисля че може да се приближи ,макар че се стараем!

За жалост нямам в момента снимки отзад и на интериора,като я поизчистя ще пусна,че снощи се прибрах от 5 дневно пътуване и няма много време !
Сучииии!
- kompi
- младши ентусиаст
-
devastator написа:Как беше гибека:ШУКАРИТЕТНА СИ![]()
Аамет
Давай да я водим в Джисана или в Шикера,там са по заможни Ааметчовци,ше я отнесат кът ХЕЙБАЦИЛ,кът тъкъуту дет са вика.В пачка да скочиш,едно БМВе като ората да си земеш,че зех се притеснявам да не си минал и ти към мазохизма
Младеж,ти майче КИЧЕЦИТЕ ги знаеш повече от Давидковеца (Babuna) .Треа една вечер да ви карам на кръчма в тяхното село с е28-то, барем да покажете двамата как се играе СлепеноОро

Сучииии!
- kompi
- младши ентусиаст
-
беше ето с тези седалки,но сега е с оригиналните! Но шофьорската е доста скъсана,като я оправя,ще пусна още снимки 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Сучииии!
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Без думиХаресва ли ви резултата от "проекта" ?

- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
- kompi
- младши ентусиаст
-
//Zender написа:Без думиХаресва ли ви резултата от "проекта" ?Едно от най-добрите останали в България. "Дупето" е 6+ само да беше си поиграл да сложиш още едно отворче на ауспуха в ляво за симетрия (тва не знам що са го оставили така......... който иска теглич.........) Дано ти останат нерви и за отвътре.
Колега това е за куката на е34,нямам капаче затова. Е28-то си е оригинално с едно гърне леко в дясно

Сучииии!
- kompi
- младши ентусиаст
-
denko написа:Супер е колицата
обаче Тея брони толкова ли те кефят
честно казано ме кефят много

а и нямам много избор, няма такива маски които ми харесват!
Сучииии!
- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21

страхотна,евалла,нямам думи наистина.бих карал такова с кеф.колкото до броните,бих казал че се едно са правени за нея.даже някой небеемведжия не би познал 4е са от друг модел.наистина колата е 6.направи и салона така стилно и завърши шедьовъра

Успех
п.с. Какво черно си използвал?
- kompi
- младши ентусиаст
-
magareto_yori написа::shock:
страхотна,евалла,нямам думи наистина.бих карал такова с кеф.колкото до броните,бих казал че се едно са правени за нея.даже някой небеемведжия не би познал 4е са от друг модел.наистина колата е 6.направи и салона така стилно и завърши шедьовъра![]()
Успех
п.с. Какво черно си използвал?
води се дълбоко черно ,(няма перли и глупости) с надлакирване 3 ръце,старахме се всичко да е почти от най-скъпото и има ефект! Да поулегне още малко,едно професионално пастиране и е чук!

А за броните,на мен лично така ме кефи много повече,придават и хем леко по-ново излъчване,хем си запазва агресията! А и се вижда маската която изхвърлих в какво състояние е ,а и никела на оригиналните беше зле и бяха леко криви!
Сучииии!
- BRAAT
- младши ентусиаст
-
- Кара: мноого черно Е28