И аз се сдобих със Е21

Класически модели - Е12/E21/E23/E24/Е28

Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори

Потребител
Аватар

Мнение от Митака » 07 Окт 2006, 19:30

Мерси мерси, много ми е кеф за хубавите пожелания :lalala:
Колата е почти готова,остава още малко работа по нея :roll: трябва да се китосва,бодита,работи.... и нямам търпение да излезе от бокса :driving:
Може ли да ми кажете някоя хубава червена боя :confused: бояджията ми вика гранд-при :shock: ама не съм виждал как седи тая боя и незнам дали е това което искам...

Потребител
Аватар

Мнение от Митака » 12 Окт 2006, 11:52

Ето 2 снимки на колата от преди 1 месец някъде :roll: когато я разглобих почти цялата.

:arrow: http://snimka.bg/album.php?album_id=69456&photo=1
ALi Motorsport

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 12 Окт 2006, 15:02

честито!
дай си номера на двигателя ;) и ще разберем, какво е чудото...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

Потребител
Аватар

Мнение от Митака » 06 Дек 2006, 14:07

Най-накрая колата стана готова и до края на седмицата ще се посторая да я снимам със качествено апаратче да я видите и вие. :D
Като цяло Е21-цата стана много добре със изключение на боята която се стече на места и не съм спал от яд, но ве4е ми мина и се радвам че я изкърпихме добре, няма гнило по купето и след 2 месеца труд от моя страна(и на баща ми) ще се повозиме както си трябва :mhihi:
Имам няколко снимки докато беше в бокса със шприц и шагрен по нея и ще се опитам да ги кача. :)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от BAYRON » 06 Дек 2006, 14:46

евала не се нервирай за боята като ти се занимава някой пътможе да я коригираш при някой бояджия
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребител
Аватар

Мнение от Митака » 07 Дек 2006, 19:17

Качих някой снимки на Е21-цата като и пръснаха шагрена, не се сърдете ама снимките са от телефона ми. :(

:arrow: http://snimka.bg/album.php?album_id=69456&photo=1
имам и малко снимчици как изглежда след шприц кита но още не съм ги качвал на компа( от понеделник на там ще ги пусна и тях ) ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от BAYRON » 11 Дек 2006, 17:18

;) доста работа те чака ама ще я изправиш на крака и тогава :driving: :lalala: :driving:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 12 Дек 2006, 10:11

Здравей и от мен, малко късно се включвам, но предполагам това не влияе на тежестта на пожеланията ми да има повече хора като теб, за които купчината ламарина да са обект на такава обич.
И да се похвалиш с Е21-цовата усмивка (малко по-малко изцъклена от Е30-сковата, пламъкът не е толкова видим в зениците, но се усеща в десния крак и погледа е някак странно отнесено-замечтан.....просто 70-те..:) )
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

Потребител
Аватар

Мнение от Митака » 07 Яну 2007, 21:31

ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
ALi Motorsport

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E21 320i, E21 315, E38 735i

Мнение от Gecallica » 08 Яну 2007, 9:34

Колега, вчера го гледах на Божура това е21 ама нещо ми се стори, че малко кофти работи. Моторчето пипал ли си му или само тенекето си му правил :mhihi:
don't stop for nothing
it's full speed or nothing
Изображение Изображение Изображение
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Митака » 08 Яну 2007, 13:47

За сега само тенекето, а мотора се чува така гадно заради гърнетата :confused: първо са малки тръбите и второ самите гърнета са изгнили и е много гадно докато се кара , а от вън не съм я чувал но прадполагам че е зле звука :roll:
Последна промяна Митака на 09 Яну 2007, 9:36, променена общо 1 път
ALi Motorsport

E21 поклонник
Аватар
Кара: e36 компот

Мнение от x3m » 08 Яну 2007, 15:17

Митака написа:2.Трябва малко да се изкърпи не е много но има :( и си търса оферти(на лични :!:) ;) че сега зимата ще стане още по зле сигорно и .....

Ето го и отговора на въпроса ти ;)
sonny написа:Ми ела да ти я изкърпя, преди да пропаднеш на Хасфалта и да си протриеш дънките, които са по скъпи от седалката

И честито за Е21 да си я караш със здраве
BMW Team Mladost
E-21 Team Bulgaria

Предишна

Назад към Shark Sector