ПОМООООЩ загрява ми колата
Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Ъхъъ КОТЛЕНИЯ КАМЪК.
А замислял ли си се дали е само той там. Някой воубще отварял ли е радиатор????? Е какви лайненца има вътре: парчета силикон (от ремонтите) ,части от гарнитури ,ръжда (или нещо много наподобяващо е) и не най-накрай косми
в добро изобилие.
Има ефективен но не и лесен начин за почистване. Отделя се PVC часта от алуминиевата като се обраща внимание отделената част да е входяща за водата от другия край се пуска вода под налягане. Леко нежно и внимателската се почиства всяко едно каналче с металната част от перото на стара по вазможност по-дълга автомобилна чистачка. Затваря се отново и монтаж.
Ефект 100% ,но трудоемка и пипкава работа става само за определени видове радиятори ,но който си обича радиятора или няма средства да го смени в момента, да пробва на воля нищо не губи.
Така вазстановения (оригинален) радиятор работи по-добре от ново закупения (имам предвид не оргинален) радиятор. БГ метод но спестява пари е все пак си е голяма цифра оргинала.
А замислял ли си се дали е само той там. Някой воубще отварял ли е радиатор????? Е какви лайненца има вътре: парчета силикон (от ремонтите) ,части от гарнитури ,ръжда (или нещо много наподобяващо е) и не най-накрай косми

Има ефективен но не и лесен начин за почистване. Отделя се PVC часта от алуминиевата като се обраща внимание отделената част да е входяща за водата от другия край се пуска вода под налягане. Леко нежно и внимателската се почиства всяко едно каналче с металната част от перото на стара по вазможност по-дълга автомобилна чистачка. Затваря се отново и монтаж.

Ефект 100% ,но трудоемка и пипкава работа става само за определени видове радиятори ,но който си обича радиятора или няма средства да го смени в момента, да пробва на воля нищо не губи.
Така вазстановения (оригинален) радиятор работи по-добре от ново закупения (имам предвид не оргинален) радиятор. БГ метод но спестява пари е все пак си е голяма цифра оргинала.
АУТЯГА - братството на умствено увредените автопсихопати.
- prostia
- младши ентусиаст
-
- Кара: e28 e30 e38
ако не стане нищо с кисилината която съм налял нищо не ми коства и да го отворя ако стане добре ако не, на отпадаци

- prostia
- младши ентусиаст
-
- MadVanio
-
ПсихопатVANIO
-
- Кара: BMW - DARK SIDE OF THE FORCE
- Мечтае да кара: BMW E24
- prostia
- младши ентусиаст
-
- prostia
- младши ентусиаст
-
ами отворих го от едната страна (от към изходящата ) и вътре ужас 80% от тръбичките запушени ама яко с котлен камък а почистването на тръбичките става с тва металното от чистачките дето държи гуменото перо и го ползваш като шомпул и с голяма спринцовка пръскаш вода докато ръчкаш в радиатора отне ми почти цял ден слет като водата започне да преминава през всички тръбички значи си оспял после намазваш със силикон радиатора и плстмасовата част и го зглобяваш.noty boy написа:КАК ?????

надявам се да съм полезен на някои

prostia написа:ами отворих го от едната страна (от към изходящата ) и вътре ужас 80% от тръбичките запушени ама яко с котлен камък а почистването на тръбичките става с тва металното от чистачките дето държи гуменото перо и го ползваш като шомпул и с голяма спринцовка пръскаш вода докато ръчкаш в радиатора отне ми почти цял ден слет като водата започне да преминава през всички тръбички значи си оспял после намазваш със силикон радиатора и плстмасовата част и го зглобяваш.noty boy написа:КАК ?????
маи не бях много ясен ама нещо не ми иде реч.
надявам се да съм полезен на някои
Това ако не помниш ти го обясних аз. Просто ме интересуваше дали си прибегнал до този метод????
О да забравих РАДВАМ се че сам бил ПОЛЕЗЕН...
АУТЯГА - братството на умствено увредените автопсихопати.
- prostia
- младши ентусиаст
-

мерси за съвета много ми помогна но ми беше изфръкнало от главата от каде имам инфо за ремонта
ас отворих радиатора от към изходящия краи мизерията беше там

24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2