удариха ми колата
Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
viper написа:VesoPesa написа:Plamen CONSUL 73 написа:...
...:
Весо, такива тарикати, дето затварят дупките в колоната (тип "Ше ти еба майката - къде си тръгнал с тая кочина да ме изпреварваш! Аз съм по-голем газар от тебе...") са за в гробищата. Това, че на теб не ти достига мощност да изрежеш поне част от колоната не значи, че всички са така. Повръща ми се от лъскави мерцове и мъртви е39-ки, които като видят акулата и гледат да си го покажат, не че имат какво де...
П.П. Нищо лично, но има една максима: Който нож вади - от нож умира...
Виж сега аз път давам на всякакви такива тарикати като тебе без значение с ква кола са, щото после за тебе или за другия "бърз" дето много "реже колоната" нема ми дреме, ама невинните в отсрещната кола ще ми тежат на съвеста

Аре рейсърите имате си подфорум, пишете си там и си карайте някъде по пистите там изрязвайте колоните, по пътищата карайте като хората щото ми писна от камикадзета като вас

- JohnnyBlack
- младши ентусиаст
-
viper написа::clap: Юнак! Само гледай да не ме затвориш мен - гарантирано си в мантинелата / канафката (както се досещаш, това е за предпочитане пред челен удар). А, за радиото... нали си има форум "Страхотни истории" - това е за там
О да! Бих искал това да се опиташ да го направиш на мен! Днес точно един такъв тарикат като теб, след като го пуснах за да не се удари челно и да не удари мен, спря, за да ми вика, че съм му пречел. Грешката му беше, че малко след това нямаше къде да бяга, щото имаше коли около него и му разбих мутрата...
Та идеята ми е, че такива отворени мижитурки като теб вайпърче хапват дръвцето

- thewolf
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW///Акулка Кара: плавно/легално
- Мечтае да кара: ///Е38 Мечтае да кара: \\\Е32
а
Момчета,полека , изпочупихте си колите във форума ,какво остава навън? България трябва всичките пътища да са в големи дупки ама големи и да се кара максимум на 2-ра за да поумнеят хората,като карам по юндола нагоре,имаше сняг ,гледам софииските джипове карат с 30 еми добре е,има хора научили се,че се кара внимателно, е верно има по некое ауди или фолксваген с предно , които префучат напред , но това е малки изключения,като цяло катастрофите в БГ са намаляли тази зима
А тоя който затваря дупките в колоните,еми от къде знае за какво бърза другия? Ами ако има някой болен в колата? или някой от роднините му е в болница и човека бърза да даде кръв? а? помислете и върху това
А също тоя който реже колоната,еми чакай е,не си ти единствения който чака,и другите чакат, ти със какво си по-различен , че да не чакаш? Ако имаш възможност пробвай без да застрашаваш никой,ако не , ше ЧАКАШ!
така така
айде какво стана с надписите бмвпоуер-бг.ком некой да каже от къде да си взимам
А тоя който затваря дупките в колоните,еми от къде знае за какво бърза другия? Ами ако има някой болен в колата? или някой от роднините му е в болница и човека бърза да даде кръв? а? помислете и върху това
А също тоя който реже колоната,еми чакай е,не си ти единствения който чака,и другите чакат, ти със какво си по-различен , че да не чакаш? Ако имаш възможност пробвай без да застрашаваш никой,ако не , ше ЧАКАШ!
така така
айде какво стана с надписите бмвпоуер-бг.ком некой да каже от къде да си взимам

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
Re: а
thewolf написа:......
ако бърза за найстина спешен случей, ама не спешния случей да е че закъснява и компанията вече е преполовила алкохола то има на4ини да предупреди движението че е на живот и смърт

колкото до стикерите ако искаш да ти прата един черен че моя мисля да го свалям вече

- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Човека му се реве, че колата му ударена пък вие почнахте спора пак кой по-голям биткаджия и по калпав шьофьор. Е стига де всички сме вършили глупости зад волана ма ако не можете да помогнете не пращайте и тая тема при другите........
Много клвиатурни герои,много нещо в тоя форум.Това пък да се сбиеш с някой на пътя,че ти е ударил колата или засекъл леко,няма по голяма глупост,селения,простотия и т.н.!Освен това от личен опит знам че се срещат такива хора които изглеждат като пълни шушумиги,невзрачни,които по никакъв начин немогат да те уплашат,ти му скачаш на бой,понеже те е засекъл,удряш го няколко пъти,човека се ухилва леко, вади ножа и ти резва джигера!!Така че скачачите и големите тарикати биткаджии да внимават на кой се правят на такива,каквито не са!
Shades of grey!
- Plamen CONSUL 73
- Потребител
-
Tози пък ме прати във Гробищата ...Човек аз испреварвам една единствена кола не сме били колона и то на място със непрекъсната линия говори ли ти нещо ?? Изясни ли ти се Селски бек ... А не ми се иска да изпреварвам такива като теб със такава психика и ти може би караш кола и когато ти се случи нещо такова си помисли какво си писал тук Ей какви Колеги само а?
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
Plamen CONSUL 73 написа:Tози пък ме прати във Гробищата ...Човек аз испреварвам една единствена кола не сме били колона и то на място със непрекъсната линия говори ли ти нещо ?? Изясни ли ти се Селски бек ... А не ми се иска да изпреварвам такива като теб със такава психика и ти може би караш кола и когато ти се случи нещо такова си помисли какво си писал тук Ей какви Колеги само а?
я внимавай на кой викаш селски бек, щото аз когато съм бил по цивилизованите страни, ти си си бърсал сополите с ръкава

и нещо не ми стана ясно като е била само една кола, как така не имало къде да се прибереш

ама както и да е дано не те се засечеме някъде по пътищата...
- Plamen CONSUL 73
- Потребител
-
Maймун що не писа че си ти този дето ми писа смс по Телефона
.Бях на равно със другата кола и не можех вече да спра .Още нещо село?Ебаси потайния Ами пиши Аз съм Песа и искам да ми обясниш А не да ми пишеш СМС по телефона със текст Духай го незнам какво си там...Май във чужбина си бил само до Бургас а???

26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2