Нов във форума
Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори
- andrein
- кандидат ентусиаст
-
Re: Нов във форума
С кой мотор може повече, за по-малко пари???
М-ков струва 5000лв гол.....от там всичко по реда си:
кардани
дифове
лапи
радиатори
перки
помпи
инсталации
ЕКу-та
симулатори на АБС и т.н.
М42 турбо
Всичко изброено плюс турбо и колектори
и стенд алоун
М20Б23...200 и више кила за 120коня???
М-ков струва 5000лв гол.....от там всичко по реда си:
кардани
дифове
лапи
радиатори
перки
помпи
инсталации
ЕКу-та
симулатори на АБС и т.н.
М42 турбо
Всичко изброено плюс турбо и колектори
и стенд алоун
М20Б23...200 и више кила за 120коня???
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
За какво ти е м-ков?
М42/44 ти върши перфектна работа
Радиатора - не мисля да има с тоя мотор каквито и да било проблеми с неговия си радиатор
Дифове, 70 лева за отворен, 300 за шпер
Лапи със сигурност по лесно ще нагодиш на М42-та от колкото на който и да било ВАГ
С кардана същата работа, да не говорим че са за по 50-100 лева двете части
Помпи?! Какви помпи? Бензиновата ти е най-малкия проблем, спирачна със сервото още по-малък...
Инсталацията пък е детска игра, заедно с ЕКУ-то, а за симулатора на АБС-а няма да коментирам...
Още от началото на темата беше ясно че просто искаш НА ВСЯКА ЦЕНА да сложиш ВАГ-ов мотор, по причина ясна само на теб, без значение дали БМВ двигател ще ти свърши по-добра работа и не знам защо си мислиш че някой в този форум ще ти каже че е по-добре да сложиш ВАГ мотор

Ако искаше да знаеш как можеш да изтеглиш ресурс от м42 можеше до сега да си взел такъв мотор и вече да работиш по него
Не се сърди, не влагам нищо лично, но според мен това което планираш е грешка във всяка една от точките, още повече че не познаваш "черупката" и може доволно накрая да стане така че след 15 000 лева да се чешеш и да се питаш като в оная реклама "Къде сбъркахме"
М42/44 ти върши перфектна работа

Радиатора - не мисля да има с тоя мотор каквито и да било проблеми с неговия си радиатор

Дифове, 70 лева за отворен, 300 за шпер

Лапи със сигурност по лесно ще нагодиш на М42-та от колкото на който и да било ВАГ

С кардана същата работа, да не говорим че са за по 50-100 лева двете части

Помпи?! Какви помпи? Бензиновата ти е най-малкия проблем, спирачна със сервото още по-малък...
Инсталацията пък е детска игра, заедно с ЕКУ-то, а за симулатора на АБС-а няма да коментирам...
Още от началото на темата беше ясно че просто искаш НА ВСЯКА ЦЕНА да сложиш ВАГ-ов мотор, по причина ясна само на теб, без значение дали БМВ двигател ще ти свърши по-добра работа и не знам защо си мислиш че някой в този форум ще ти каже че е по-добре да сложиш ВАГ мотор

Ако искаше да знаеш как можеш да изтеглиш ресурс от м42 можеше до сега да си взел такъв мотор и вече да работиш по него

Не се сърди, не влагам нищо лично, но според мен това което планираш е грешка във всяка една от точките, още повече че не познаваш "черупката" и може доволно накрая да стане така че след 15 000 лева да се чешеш и да се питаш като в оная реклама "Къде сбъркахме"

- andrein
- кандидат ентусиаст
-
Донякъде си прав колега.....не отричам.
Не търся подкрепа или одобрение...смисъл се аз си плащам с тех или без.
Човек като избира си слага некви условия...но докато стигне до решение вече е забравил, от къде е тръгнал и защо нещо е било по-добро от друго....бля-бля....тинтири-минтири.
Са кат се замислим....вече забравих що точно това решение зех.
Са ми идва на ум, че 1.8Т има по-лесен ъпгрейд в последствие (което не е баш така)...ма са кво да го фърла ли или скоростите от С2 дето ги купих
.......
Иначе при Бате Емо Килъра имаше едно сиво Пазарджишко купе с М42 и около 400коня...мноо красиво стана...смисъл двигателя...като от списание...ама сигурно 15 000 беше двигателя... с ВАГ-а надявам се да е малко по-ефтино.
....
Така че трайте и помагайте.........сектанти!!!
Не търся подкрепа или одобрение...смисъл се аз си плащам с тех или без.
Човек като избира си слага некви условия...но докато стигне до решение вече е забравил, от къде е тръгнал и защо нещо е било по-добро от друго....бля-бля....тинтири-минтири.
Са кат се замислим....вече забравих що точно това решение зех.
Са ми идва на ум, че 1.8Т има по-лесен ъпгрейд в последствие (което не е баш така)...ма са кво да го фърла ли или скоростите от С2 дето ги купих
.......
Иначе при Бате Емо Килъра имаше едно сиво Пазарджишко купе с М42 и около 400коня...мноо красиво стана...смисъл двигателя...като от списание...ама сигурно 15 000 беше двигателя... с ВАГ-а надявам се да е малко по-ефтино.
....
Така че трайте и помагайте.........сектанти!!!

- ///ivanE30
- ентусиаст
-
- Кара: e60 e30 turbo
- nappyboy
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e21 316 м20б25
Тея както си ги купил така има и др който също ги искат ^^ въпрос на избор ... пък и какъв беше смисъла от е21 неможах да разбера
само раздразни сектата
както и да е ^^ Дерзай с тва чудо ама да знаеш че няма да е евтино... поне според мен.
Успех и дай няква снимка поне да разгледаме количката пък ще помагаме с квото можем, ако не с друго, то поне с тъпи мнения

Успех и дай няква снимка поне да разгледаме количката пък ще помагаме с квото можем, ако не с друго, то поне с тъпи мнения

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
andrein написа:... с ВАГ-а надявам се да е малко по-ефтино...
Ето за това ти говоря, че между надявам се и реалноста разликата е... не ми идва подходящо сравнение

Още повече че ще работиш върху две съвсем различни платформи които трябва да обединиш в една

Пак ти казвам че според мен е хубаво да преосмислиш проекта, както каза колега по-горе тия наличните ВАГ-ски неща със сигурност и друг ще ги иска, както си ги искал ти като си ги купил

Заеби сектантството, въпроса е че не всеки секс е приятен, а като си е долнопробно ебане може направо и неприятен да е, ако ми разбираш метафората

- andrein
- кандидат ентусиаст
-
Его и бангото...снимки от предишния собственик
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- nappyboy
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e21 316 м20б25
- andrein
- кандидат ентусиаст
-
Майсторчетата ги мързи/имат други проекти, и ше почвам сам каквото мога.
Иначе си купих и заден мост от Б3 или таммм...куатро. Ше го садим и него за по-лесно
Иначе си купих и заден мост от Б3 или таммм...куатро. Ше го садим и него за по-лесно

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
то май само остана и да го направиш Quattro тва е21 за по-лесно 

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- andrein
- кандидат ентусиаст
-
K_Ilkov написа:то май само остана и да го направиш Quattro тва е21 за по-лесно
Не става...ше му развалим концепцията