26 години, най-накрая заедно

Класически модели - Е12/E21/E23/E24/Е28

Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E21
Мечтае да кара: E21
Детайли за колата: червена

26 години, най-накрая заедно

Мнение от E-24 » 04 Юли 2007, 20:06

Първото ми БМВ е на 26 години, както съм и аз, делят ни само 5 месеца. От днес съм горд собственик на Е21, 318, купих го от човек от форума, да е жив и здрав и да си купи хубаво Е36, макар и 1997, а не тройка 1981 :)

Да ми е честит бавареца, най-дългата ми любов, ако успея да намеря пари и да го стегна, ще съм адски щастлив. Карал съм фиеста 91 г, сеат ибиса 99, шкода октавия 2004 г, но нищо не може да се сравни с около 20те километра, които минах днес след като го купих. Пожелавам на всеки да си купи колата, която иска, няма подобно чувство
едвайсеиено

"Баба Яга" Склад
Аватар

Мнение от speedmaster » 04 Юли 2007, 21:46

честито !

много да те радва :)
:) Изображение

"отиваме там,където гледаме-просто така сме устроени"

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 04 Юли 2007, 23:03

цели 20 :mhihi: пожелавам ти поне 200 :mhihi:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

олдскулърски облъченяк
Аватар

Мнение от Любака » 05 Юли 2007, 8:36

200 хиляди поне. Честито.
АУТЯГА - братството на умствено увредените автопсихопати.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от E-24 » 05 Юли 2007, 12:03

Управлението на колата, набирането, разположението на водача в колата, малките детайли вътре в купето, красотата като я погледнеш отпред .... ръждата, кривата ламарина, изтърбушените седалки, пукнатото табло, мръсотията (още ме мързи да я измия :uups: ), прецаканото покритие на лака почти на цялата кола, състраданието на хората, които всъщност не могат и да предположат, че техните колички за по 5, 10, 20 или 100 бона никога няма да им донесат подобно удоволствие както това БМВ на мен - нито един от очевидните технически и естетически проблеми на колата в момента не ме интересува. Защото сега като видя някоя част, която няма ръжда, се кефя като малко дете, там, където боята е непокътната си викам "Човек, 26 години, нищо не е мръднало, а и колко коли имат по-красив и запазен металик ???"
Колко коли са толкова красиви и имат подобно излъчване, стил и аристократизъм ?

btw абсолютно никой като му казах, че колата струва 500 лева и е на толкова години не беше меко казано възхитен, всички ме помислиха и все още, особено като видят колата, ме мислят за луд. Освен брат ми, той пак ме мисли за луд, но той също е фен и все пак ме разбира донякъде, въпреки че е фен на Е30

Има ли някой, който ще ми повярва, че ако сега ми подарят примерно първа серия или новата трета, няма да бъде толкова щастлив ? Защото в тях няма и капка (добре, има капка, две) от това чудовище, което е паркирано пред входа ми
едвайсеиено

младши ентусиаст
Аватар
Кара: л Е21, а сега Е28
Детайли за колата: Ниски и бавни.

Мнение от KriK4eTo » 05 Юли 2007, 12:53

А честито бате ,с здраве да си я караш още толкова години на колкот е сега :) и така е, не е важно какво караш и дали го караш или го правиш по цял ден наи-важното е да си щастлив :) Аиде аз бегам да сменям висящ лагер на моита :P
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E21 320i, E21 315, E38 735i

Мнение от Gecallica » 05 Юли 2007, 16:26

E-24 написа:Управлението на колата, набирането, разположението на водача в колата, малките детайли вътре в купето, красотата като я погледнеш отпред .... ръждата, кривата ламарина, изтърбушените седалки, пукнатото табло, мръсотията (още ме мързи да я измия :uups: ), прецаканото покритие на лака почти на цялата кола, състраданието на хората, които всъщност не могат и да предположат, че техните колички за по 5, 10, 20 или 100 бона никога няма да им донесат подобно удоволствие както това БМВ на мен - нито един от очевидните технически и естетически проблеми на колата в момента не ме интересува. Защото сега като видя някоя част, която няма ръжда, се кефя като малко дете, там, където боята е непокътната си викам "Човек, 26 години, нищо не е мръднало, а и колко коли имат по-красив и запазен металик ???"
Колко коли са толкова красиви и имат подобно излъчване, стил и аристократизъм ?

btw абсолютно никой като му казах, че колата струва 500 лева и е на толкова години не беше меко казано възхитен, всички ме помислиха и все още, особено като видят колата, ме мислят за луд. Освен брат ми, той пак ме мисли за луд, но той също е фен и все пак ме разбира донякъде, въпреки че е фен на Е30

Има ли някой, който ще ми повярва, че ако сега ми подарят примерно първа серия или новата трета, няма да бъде толкова щастлив ? Защото в тях няма и капка (добре, има капка, две) от това чудовище, което е паркирано пред входа ми

Хи хи хи
Аз като си поправя нещо дребничко /кората под волана например/, което ме е дразнило и се кефя все едно съм я взел току що. Не знам какво ще е когато стане както си я представям :lol: :shock:
don't stop for nothing
it's full speed or nothing
Изображение Изображение Изображение
Изображение

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 05 Юли 2007, 20:57

със здраве да си я караш ;) карай я със кеф :) щото за мен това е една наистина велика машина и няма да може нито една по-нова да замени кефа от карането на е21... нека да те радва безкрайно много и безаварийни километри зад волана на любимата машина ;)
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от E-24 » 26 Авг 2007, 19:19

Не искам да отварям нова тема само за един въпрос, затова тук ще ви питам - какви седалки стават на Е21 от другите баварци, ако въобще има такива, говоря за предните две. И откъде мога да си намеря запазени оригинални за Е21 - искат ми 300 лева за претапициране на салона с оправяне на пружини и техни материали, което хич не ми се вижда скъпо, но ми е интересно дали някой продава оригинални запазени седалки за около тази цена.
едвайсеиено

великият шестак
Аватар

Мнение от Turbo_Ted » 26 Авг 2007, 22:28

очертава се да се продава перфектен кожен салон за е21 - оригинален и мн запазен заедно с корите - повече инфо утре или другиден на ЛС ми пиши ако те интересува :winky:
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

кандидат ентусиаст
Аватар

а

Мнение от gogo_glavata » 27 Авг 2007, 18:45

ако тои не е заинтересован за този перфекте кожен салон за е21,може ли аз да го купя?
Говоря сериозно :D

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от E-24 » 27 Авг 2007, 20:04

имаш лс!

Е, да, ама съм заинтересован :)
едвайсеиено

кандидат ентусиаст
Аватар

а

Мнение от gogo_glavata » 28 Авг 2007, 19:55

ако те откаже цената си го запазвам :mhihi: :mhihi:

великият шестак
Аватар

Мнение от Turbo_Ted » 28 Авг 2007, 21:12

момчета, утре ще снимам салона и ще ви го покажа и тогава ще говорим за цена, щото според мен е логично да покажа какво се продава, нали :winky:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

ало

Мнение от gogo_glavata » 01 Сеп 2007, 14:56

какво стана с тоз кожен салон?
продава ли са още?
снимки ще се качат ли???
:!: :?: :!: :?:

Следваща

Назад към Shark Sector