новото ми Е-21

Класически модели - Е12/E21/E23/E24/Е28

Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

новото ми Е-21

Мнение от порасналия » 10 Мар 2007, 20:41

здравейте,реших да споделя какво се случва на моята 315ска в гаража. взех я преди месец за баслосновната сума от 400лв.направих и едно кракче и прво в бокса :mhihi: Започнах от ходовата част ,сложих и 15/7 колелца сьс фланчета отпред25мм и отзад 30мм да стапва по нашероко,тай като ет-то на джантите е 33 станаха тман.смених накладки,челюсти(тия барабани ги мразя),накрайници,шарнирчета и др. докато не стигнах до амортисюрите, тай като идеята беше да сатава ниска и злобна :evil: взех червени h&r от е30 за отпред и червени h&r от мб за отзад.пускам аз крокдила и чакам отзад пада супер а от пред си остана пак висока :( след оглед остановихме :idea: че амортисюрите са ми малко далги и колата ми стои само на шоковите тампони.решението:скасих си ботушите сас 27мм и пуснах палнители от е30 смених и горната шапка барабар сас тампона(пак от е30)да ама междуцентрието нестава и имаше заигравки с пилата.след цялата тази философия вече сме доста ниско до земята :mhihi: .сега е в процес на боядисване,а след регистрацията започвам мотора и там имам доста идеи ще видим.а снимки за сжаление не мога да кача(не знам как).това е от мен засега,успех на всички

кандидат ентусиаст
Аватар

.

Мнение от RINO_E21 » 10 Мар 2007, 22:07

Честито,добре дошъл в филма :П Успех в начинанието и дано да я направиш както искаш.
Още веднъж успех от мен!
Изображение

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 10 Мар 2007, 22:18

успех с регистрацията
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 11 Мар 2007, 0:24

добре дошъл и от мен :) радвам се 4е има още един ентусиаст в пловдив :twisted: ако имаш нужда от съвет или помощ ще се радвам да помагам с квото мога ;) нека е21ците в филибето се размножат малко :)
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

Потребител
Аватар

.

Мнение от Martzi » 12 Мар 2007, 12:12

Поздрави и от мен!!!
Братчед знаеш ли какво отличава човека от животните?...................Алкохола!.....................Нито едно животно не пие!!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

вьпросче

Мнение от порасналия » 14 Мар 2007, 22:46

здравейте,имам два вапроса кьм знаещите.парво как се сваля задното странично стакло?И другия ,тай като тази кола никога не е помирисвала газ(а не мисля тепарва да я оризилявам) :mhihi: в момента е сьс еднокамерен solex,a имам и двукамерен вебер сьс смукатели , на кой да заложа.и само да спомена на главата пише 1.6/1.8 аз не занм кое от двете е(1,6 мисля) :( да ама е 5 скорости и оборотомер има :mhihi: :mhihi: .благодаря предварително за помошта.успех на всички.

Любовника
Аватар
Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d

Мнение от BMW lover » 14 Мар 2007, 23:20

Дългиий ....... вебера бате , вебера :twisted:

Успехи ;)
Бъди такъв какъвто си - купи си BMW !!! ;)
Изображение

великият шестак
Аватар

Мнение от Turbo_Ted » 15 Мар 2007, 0:37

ако е 315 е с 1.6 мотор :) слагай вебера и няма да сбъркаш :twisted: и аз съм с вебер и наказвам серийно :lalala:
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

"Баба Яга" Склад
Аватар

Мнение от speedmaster » 15 Мар 2007, 9:21

има една лайсна под джама махаш нея и след тва изпада заедно с уплътнението джама

лесно е ама внимавай да не го строшиш

относно карба

мисля че ако си с 1.6 моторетка ше я задавиш

на 1.8 ше заспи ако има кой да го нагласи в което чесно казано се съмнявам
:) Изображение

"отиваме там,където гледаме-просто така сме устроени"

олдскулърски облъченяк
Аватар

Мнение от Любака » 17 Мар 2007, 17:51

Oха веселба и аз ще очаствам :mhihi: :mhihi: :mhihi:
АУТЯГА - братството на умствено увредените автопсихопати.

Потребител
Аватар

Мнение от akulata » 19 Мар 2007, 0:15

порасналия, на теб честито :D Промяната най-вероятно ще е поразяваща като излезе от бокса :twisted:
И да я пазиш от едър рогат добитък, че явно там и е слабото място :mhihi:
Успех :!:

кандидат ентусиаст
Аватар

по темата

Мнение от порасналия » 14 Апр 2007, 22:04

здравейте.след10 дена китосване и тьркане стигнах до тук(виж галерията)сега сабирам пари за боя :mhihi: .а м/у другото има някои нови предобивки :twisted: ,но за тях по нататьк.надявам се да стане до сабора което е много самнително :( .поздрави.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: л Е21, а сега Е28
Детайли за колата: Ниски и бавни.

Мнение от KriK4eTo » 06 Май 2007, 14:12

Я малко да се вклуча не много във връзка с на младежа Е21-то но пак по същия въпрос. Гледам че пишат бая БМВ ентусиасти и ви питам...Мечта ми е да взема Е21 или Е28 ,но ако е в не добър вид и има какво да се ръчка което ще е сигурно :lol: има ли от къде да се намират части и от какво са сходни ? Ако можете да ме посъветвате ще съм ви много благодарен :idea:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от DJJonny » 07 Май 2007, 9:44

noty boy написа:Oха веселба и аз ще очаствам :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Ако имаш нужда от помощ и аз помагам с каквото мога.
Ако неможеш да караш, НЕДЕЙ! Уважавай живота на другите ако не ти пука за твоя.
АЗ КАРАМ СПОРЕД ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ. А ВИЕ?

великият шестак
Аватар

Мнение от Turbo_Ted » 08 Май 2007, 23:37

KriK4eTo написа:Я малко да се вклуча не много във връзка с на младежа Е21-то но пак по същия въпрос. Гледам че пишат бая БМВ ентусиасти и ви питам...Мечта ми е да взема Е21 или Е28 ,но ако е в не добър вид и има какво да се ръчка което ще е сигурно :lol: има ли от къде да се намират части и от какво са сходни ? Ако можете да ме посъветвате ще съм ви много благодарен :idea:

части има бате, ама трудно ще я върнеш във фабричния и вид... :( но не е невъзможно
Изображение

Следваща

Назад към Shark Sector