Някой знае ли нещо за тази Е28ца
Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Някой знае ли нещо за тази Е28ца
Здравейте,попринцип съм си Е30каджия по душа и си търся (втора) Е30ка,но попаднах на една Е28ца в Асеновград,която поне на вид много ми хареса http://www.cars.bg/c610207 Та някой знае ли нещо за нея,гледал ли я е, и въобще всякакви коментари и съвети ще са ми полезни.
п.п. Ако темата не е за тук или има отделна тема за такива въпроси се извинявам.
п.п. Ако темата не е за тук или има отделна тема за такива въпроси се извинявам.

Re: Някой знае ли нещо за тази Е28ца
Само аз си пиша,ама все пак да питам- каква трябва да е тази добавка и това оригинален цвят ли е за Е28ците ... че май ще се пътува до Асеновград 

- michev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет
И аз я забелязах - много читава изглежда.Имал съм Е28 и е добър автомобил, ако е в състояние, отговарящо на снимките си струва всеки лев.Успех и пиши 

only rear wheel drive
- BRAAT
- младши ентусиаст
-
- Кара: мноого черно Е28
Аз съм от Асеновград, но в момента съм в чужбина. Лично тази акула не е помня, а не е като да не съм търсил и гледал. Следобед ще пробвам да се свържа с приятел, ако е възможно да и хвърли един поглед. Засега толкова 

SHARK-а му е майката!!!
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Е28-та не е кола за Е30-каджии 

- ///ivanE30
- ентусиаст
-
- Кара: e60 e30 turbo
- BRAAT
- младши ентусиаст
-
Ето нещо , което прилича на този спойлер, марката е Pheba
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
SHARK-а му е майката!!!
- BRAAT
- младши ентусиаст
-
///ivanE30 написа:що ?
Просто е по-добра

SHARK-а му е майката!!!
- ///ivanE30
- ентусиаст
-
- Кара: e60 e30 turbo
BRAAT написа:///ivanE30 написа:що ?
Просто е по-добра![]()

bedrock city racing
- BRAAT
- младши ентусиаст
-

SHARK-а му е майката!!!
BRAAT написа::clap: на вкус и на цвет товарищей нетруснаците хубаво са го казали и все пак пишеш в шарк форума, мисля че отговора е очакван
Но много зависи от екземпляра. Не отричам Е30-ките, да не си помислиш нещо, имахме с брата Е30 с М50Б25 + шперец и хубаво окачване. Густото с нея беше ...... абее, като след секс
, но явно с годините възгледите ми се смениха(Имахме я 2007-2008 някъде)от 2007 съм с Е28-то и просто ми пасна, като на циганин шамар

- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
И все пак това е въпрос на вкус и гледна точка. Още повече, че двете коли са несравними. Затова нека се съсредоточим върху конкретната кола и това дали й се знае историята. 

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
- BRAAT
- младши ентусиаст
-
Точно това казах и аз ( с тази руска поговорка) За тази кола знам, много малко. Притежатетля и е гумаджия. Има е от доста години и е кара рядко. Фен е на марката. Сина му кара Е34 525, но тази информация вече е дадох на лично, на колегата пуснал темата
Сега чакаме развитие:)
Колега zzuzi и в 2-та случая пиши за колата, и ако е купиш , и ако не.

Колега zzuzi и в 2-та случая пиши за колата, и ако е купиш , и ако не.
SHARK-а му е майката!!!
Разходих се до Асеновград вчера да видя Е28цата и се върнах с ... Е30 комби от Пловдив
,но понеже това е Шарк сектора ще се съсредоточа върху акулата.
Шибедаха не работи и са правени някакви неуспешни опити за ремонт,парното не бачка,по двигателя има доста елементи и маркучи захванати с инженерно влакно (тел),има някакъв теч на масло от двигателя откъм скоростите,на празен ход държи странно високи обороти и на газ (на плочка) и на бензин.
По купето си личи че е пребоядисвано почти цялото скоро,но отгоре-отгоре,колкото да се "освежи",на няколко странни места (посредата на предния капак,на задния калник и в долната част на преден ляв калник) беше избила пак ръжда.Около тампоните на задния мост се виждаше малко гнило,отпред по двта ботуша имаше избили петна,които при зачопляне почнаха да се превръщат в дупки,маската е някаква оригинална пластмасова,боядисвана 3-4 пъти.Документално всичко е ОК.
От огледа разбрах,че такива коли ми харесват,но не точно тази бройка

Шибедаха не работи и са правени някакви неуспешни опити за ремонт,парното не бачка,по двигателя има доста елементи и маркучи захванати с инженерно влакно (тел),има някакъв теч на масло от двигателя откъм скоростите,на празен ход държи странно високи обороти и на газ (на плочка) и на бензин.
По купето си личи че е пребоядисвано почти цялото скоро,но отгоре-отгоре,колкото да се "освежи",на няколко странни места (посредата на предния капак,на задния калник и в долната част на преден ляв калник) беше избила пак ръжда.Около тампоните на задния мост се виждаше малко гнило,отпред по двта ботуша имаше избили петна,които при зачопляне почнаха да се превръщат в дупки,маската е някаква оригинална пластмасова,боядисвана 3-4 пъти.Документално всичко е ОК.
От огледа разбрах,че такива коли ми харесват,но не точно тази бройка

- BRAAT
- младши ентусиаст
-
Честито за Е30-ката, ще следим за нея в съседния сектор. Мерси и за инфото за акулата, за да знаят следващите след теб 

SHARK-а му е майката!!!
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2