М10 скорости
Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- mc_koko3586
- Потребител
-
М10 скорости
Пуснах темата и в Е30 но да питам и тук.
Интересува ме дали може да се извади първичната ОС. Оста която стърчи отпреде в камбаната без да се разглобява цялата кутия? Само като се развият болчетата който са отпреде може ли да излезе напред ?! Айде помагайте. Гледах някви картинки ама всичко е написано на руски в обясненията и немога да разбера какво означава. Айде ако някой знае нека помогне.
Интересува ме дали може да се извади първичната ОС. Оста която стърчи отпреде в камбаната без да се разглобява цялата кутия? Само като се развият болчетата който са отпреде може ли да излезе напред ?! Айде помагайте. Гледах някви картинки ама всичко е написано на руски в обясненията и немога да разбера какво означава. Айде ако някой знае нека помогне.

Член на Клуб "Москвич България"
- Fakiro
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е32 740IL E34 525i
- Мечтае да кара: E24 M635CSI(M6) , E34M5 , 850CSI (M8)
Отпред НЕ може да се извади първ. ос ! Трябва да се разцепи кутията , а като отвиеш въпр. болтчета и свалиш капачето , можеш да смениш само семеринга !
- mc_koko3586
- Потребител
-
А ако разцепя кутията дали ще се разпилеят ръбите и валовете вътре ? 

- Fakiro
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е32 740IL E34 525i
- Мечтае да кара: E24 M635CSI(M6) , E34M5 , 850CSI (M8)
Няма да се разпилее нищо, но съветът ми е да се заеме някой, който е правил подобно нещо(автомонтьор)! Ако няма кой, мога да помогна, ако решиш!УСПЕХ !
- mc_koko3586
- Потребител
-
Ами я напишпи на две натри от къде да почна и как да махна камбаната и да извадя оста без да счупя нищо ...
5 мнения
• Страница 1 от 1