Repair manual
Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Repair manual
Абе имам тук един repair manual за Е21, по-точно 6-цилиндровите. Тъй като Е21-ците са основно "направи си сам" може да е полезно, реших да го кача някъде. Най-добре би било във форума в раздел e-books, ама не знам как и понеже е около 250МБ слагам само обложката да прецените дали ви трябва, аз за мен си го имам

SummonedToDIe написа:В мултимедията не става ли
Тъкмо го качих на хостинг-а, ама не съм много наясно, може би някой админ трябва да го премести където му е мястото e-books -> E21
на английски е, което за мен лично е по-добър вариант от руски, иначе и на руски се намира из нета
Насочено е към 6-цилиндровите Е21-ци, но всичко, което не е по двигателя ще свърши работа на всички
- Новини
-
- Ramunasz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 90 e30 IS
- Мечтае да кара: 320IS
принципно би ми помогнало много повече ако освен картинки имаше и тук -там обяснение как се сглобяват частите
...па ако е и на английски ще е още по добре ...аз го свалих и го разгледах...само картинки...

- Ramunasz
- кандидат ентусиаст
-
имам Repair manual за 320/6 323i който е много подробен с картинките и ВСИЧКИТЕ МУ обяснения как се сглобяват частите...сичко си е написано и нарисувано ...ако някой има интерес мога да го кача някъде
аз бих се зарадвал на е21 REPAIR MANUAL за 315,316,318 ...само че ако може да не е като този горе ...а да има описание кое как се прави не само картинки...щото аз лично не разбирам много кое как защо и тн
ще съм благодарен....тоя дето аз го имам за 320,323 според мен е адски добре обяснено сичко
и е на английски...щото повечето дето намерих бяха на немски
ПС: ....ще черпя ако намерите с обяснения за 315,316,318
Благодаря предварително!!!

аз бих се зарадвал на е21 REPAIR MANUAL за 315,316,318 ...само че ако може да не е като този горе ...а да има описание кое как се прави не само картинки...щото аз лично не разбирам много кое как защо и тн

ще съм благодарен....тоя дето аз го имам за 320,323 според мен е адски добре обяснено сичко

ПС: ....ще черпя ако намерите с обяснения за 315,316,318
Благодаря предварително!!!
- Illusion
- Бургаското явление
-
Ramunasz написа:ПС: ....ще черпя ако намерите с обяснения за 315,316,318
кажи по-точно какви обяснения искаш или всичко, което се намира

Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

- Ramunasz
- кандидат ентусиаст
-
амиии ...в тоя Manual дето намерих за 320 и 323 си има раздели за сичко от ходова част до купе...кое къде и как се сглабя/разглабя ...имаше даже и trouble-shooting...какви неизправности какво значат ..и тн...даже на картинките е написано за всяка част как се разглабя и куде са и болчетата и после каква е последователността на сглабяне.....аз си намерих 1 Мanual...ама е на руски език иначе ми се вижда горе долу подробен...
..абе каквото четиво се намерите моля дайте да видя какво що...може да се окаже полезно

..абе каквото четиво се намерите моля дайте да видя какво що...може да се окаже полезно

9 мнения
• Страница 1 от 1