Някой иска ли да ми спаси живота?
Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- Kin_klad_dze
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е12 520 1979,Е30 318и 1989
Някой иска ли да ми спаси живота?
Загубих си ключа за БМВ 520 е-12 ,някой знае ли каде мога да си извадя нов?Моля ви разберете ме,много ми е належащо да разбера изобщо и как да си я отключа и запаля?
Без паника пич, отиваш на симеон има една ключарница, аз там си преправих ключалката на багажника да се отваря с ключа за паленето (ключалка от друга кола), значи караш, опа не караш, защото нямаш ключ... интересно, добре сега отначало, обаждаш се на аварийна ключарска помощ и ги молиш да ти дойдат на адрес, те си разбират че ти направят нов ключ, или ставаш сребърен член на СБА, дигат ти колата на платформа, и я стоварваш при тия ключари на Симеон, те са като тръгнеш от К. Величков и слизаш надоле, отдясно ще ги видиш след няколко преки.
- Andronoff
- триногата
-
Може и срещу 300 лева (мисля) да получиш нов ключ директно от БМВ АГ
Някъде бях чел, че в завода държат по 5 ключа резерва за всяка направена кола.
Трябваше да се отиде в Дару или Камор с личните документи и с големия талон на колата...
Говоря наизуст де, туй са все неща дето са влезли през едното ухо и са почти излезли през другото
Някъде бях чел, че в завода държат по 5 ключа резерва за всяка направена кола.
Трябваше да се отиде в Дару или Камор с личните документи и с големия талон на колата...
Говоря наизуст де, туй са все неща дето са влезли през едното ухо и са почти излезли през другото

Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!
Никога няма да бъдете забравени!
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
5 мнения
• Страница 1 от 1