ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ С МОТОРНИЦАТА М30
Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ С МОТОРНИЦАТА М30
ЗНАчИ ПРЕДИ ВРЕМНЕ СИ ЗЕХ КОЛИЦА Е 28 С М30Б28
СЛЕД СМЯНА НА МОТОРА ПОчНА ДА ТРОПА СЕГА шУМА СЕ ОСИЛИ И АЗ Я ЗАСИЛИХ КАМ ГАРАЖА ЗА РЕМОНТ
И СЕ ОКАЗА чЕ чЕРЪПКАТА НА 4 ТИ ЦИЛИНДАР Е ПРЕВАТЯЛА В БИЯЛАТА ТА ИМАМ ЕДИН ВАПРОС ОТ М20 БИЕЛИТЕ ДА ЛИ 6ТЕ СТАНАТ И КОЛЯНОВИЯ ВАЛ АЗ СИЛНО СЕ САМНЯВАМ
НО ТЯХ ГИ ИМАМ НО ОТ ДРЪГА СТРАНА НЕ МИ СЕ ОТВАРЯ М20Б29КАТА МОТОРА ЗА6ТОТО Е ОНИКАЛЕН САМОЕДИН АНГРЕНАЖ МО ТРЯБВА И ЕДНО МАСЛО И Е ОК
А НЕ МИ СЕ СЛАГА М20Б20КАТА МОТОРА ЗАщОТО СТРАДА ОТ ЛИПСА НА КОНЕ
АКО БИАЛИТЕ НЕ СА САВМЕСТИМИ КАЖЕТЕ КЪМ КОИ ОТ ФОРОМА ДА СЕ ОБЪРНА ДА МИ ПРОДАДЕ КОЛЯНОВ ВАЛ С БИЕЛИ ЗА СЕГА 6ТЕ ВИДИМ С РЕМОНТНИ БИЯЛНИ ЛАГЕРИ И шЛАИФ ДАЛИ щЕ МИНА НО ТОВА щЕ РАЗБЕРА СЛКЕД СЕДМИЦА ЗАщОТО ВСИчКО ЗА ТЕЗ МОТОРИ М30Б28 КОЛЕГИТЕ МИ КАЗАХА чЕ Е НА ПОРЪчКА И 3 ДНИ чАКАМ ЗА чАСТИ
Колега оправи си мненията ако искаш да останат. Правописа също.
СЛЕД СМЯНА НА МОТОРА ПОчНА ДА ТРОПА СЕГА шУМА СЕ ОСИЛИ И АЗ Я ЗАСИЛИХ КАМ ГАРАЖА ЗА РЕМОНТ
И СЕ ОКАЗА чЕ чЕРЪПКАТА НА 4 ТИ ЦИЛИНДАР Е ПРЕВАТЯЛА В БИЯЛАТА ТА ИМАМ ЕДИН ВАПРОС ОТ М20 БИЕЛИТЕ ДА ЛИ 6ТЕ СТАНАТ И КОЛЯНОВИЯ ВАЛ АЗ СИЛНО СЕ САМНЯВАМ
НО ТЯХ ГИ ИМАМ НО ОТ ДРЪГА СТРАНА НЕ МИ СЕ ОТВАРЯ М20Б29КАТА МОТОРА ЗА6ТОТО Е ОНИКАЛЕН САМОЕДИН АНГРЕНАЖ МО ТРЯБВА И ЕДНО МАСЛО И Е ОК
А НЕ МИ СЕ СЛАГА М20Б20КАТА МОТОРА ЗАщОТО СТРАДА ОТ ЛИПСА НА КОНЕ

Колега оправи си мненията ако искаш да останат. Правописа също.
Последна промяна paf40 на 18 Мар 2007, 21:37, променена общо 1 път
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
не е трябвало да я караш щом е тропала щото виж ся кво става според мен не се захващай с шлайфане щото ремонтни лагери на тва говедо са доста кинти ми се струва--------колегите с сигурност ще ти намерят вал с биела-една другите няма смисъл да ги сменяш и да ти дам един съвет
ако си вземеш читав колянов вал смени му лагерите основни и биелни пусни му едни нормални сигменти и ЧАО ТОДОРКЕ тва вече ще те надживее
мойта 528 я продадох на над 700 000кми мотора си беше БИЧМЕ

ако си вземеш читав колянов вал смени му лагерите основни и биелни пусни му едни нормални сигменти и ЧАО ТОДОРКЕ тва вече ще те надживее

///
частите не ме притесняват щот ща ги зимам на промоция но се притеснявам дали 6те стане
а И НИКОГА НЕ САМ ПРЕДПОЛАГАЛ чЕ Е ТОЛКО ТРУДНО ДА СЕ НАМЕРИ ВЕРИГА ЗА МАСЛЕНАТА ПОМПА ЗА ТАЗ КОЛА
чАСТИТЕ СА КЪТ И Е ЗОР ДА СЕ НАМИРАТ А НЕ БИТРЯБВАЛО ТА КОЛАТА Е САМО НА 20ГОД И МАЛКО
НО ПОЧТИ ВСИчКО Е ПРЪчАЧНО ЛАГЕРИ 3ТИ РЕМОНТ БИЕЛНИ ОСНОВНИ 1 ВИ РЕМОНТ НОВА ВЕРИГА ФЕБИ С ЗЪБНОТО КОЛЕЛО САМО ЕДНО СЕ МОЛЯ ДА СТАНА С шЛАИФ НА 3ТИ РЕМОНТ ЩОТ ИНАЧЧЧЧЕ ОТИВАМЕ НА СВАЛЯНЕ НА ГЛАВА НО И ТОВА НЕ Е ЛОША ИДЕЯ ТЪКМО БАВАРЕЦА ЩЕ ПРИДОБИЕ НОВО СГАСТЯВАНЕ И ПРОМОЦИОНАЛНИ КОЛЕКТОРИ (ВСМУКАТЕЛНИ И ИЗПОСКАТЕЛНИ)
A 4Е МОТОРА СИ Е БИЧМЕ ТФА СИ Е ВЕРНО АМА ТОЗ Е КАРАН КАТ ЗА ПОСЛЕДНО С МНОГО ЗОР НО АЗ СИЛНО САМ РЕШЕН ДА СИ ГО ОПРАВЯ
ТРЯБВА ДА СЕ ОТБЛАГОДАРЯ ЗА ПРИЯТНИТЕ МИГОВЕ КОГАТА НЯКОЯ А6 ИЛИ НЕЩО ЗА 20 000 ИЛИ 50 000 МЕ ГЛЕДА НА СВЕТОФАРА И СЕ ЧУДИ КАК ТОЗ С ТАЗ БРАКМА ОНЯ БАСТУН МЕ НАПРАВИ ЗА СМЯХ
а И НИКОГА НЕ САМ ПРЕДПОЛАГАЛ чЕ Е ТОЛКО ТРУДНО ДА СЕ НАМЕРИ ВЕРИГА ЗА МАСЛЕНАТА ПОМПА ЗА ТАЗ КОЛА
чАСТИТЕ СА КЪТ И Е ЗОР ДА СЕ НАМИРАТ А НЕ БИТРЯБВАЛО ТА КОЛАТА Е САМО НА 20ГОД И МАЛКО

НО ПОЧТИ ВСИчКО Е ПРЪчАЧНО ЛАГЕРИ 3ТИ РЕМОНТ БИЕЛНИ ОСНОВНИ 1 ВИ РЕМОНТ НОВА ВЕРИГА ФЕБИ С ЗЪБНОТО КОЛЕЛО САМО ЕДНО СЕ МОЛЯ ДА СТАНА С шЛАИФ НА 3ТИ РЕМОНТ ЩОТ ИНАЧЧЧЧЕ ОТИВАМЕ НА СВАЛЯНЕ НА ГЛАВА НО И ТОВА НЕ Е ЛОША ИДЕЯ ТЪКМО БАВАРЕЦА ЩЕ ПРИДОБИЕ НОВО СГАСТЯВАНЕ И ПРОМОЦИОНАЛНИ КОЛЕКТОРИ (ВСМУКАТЕЛНИ И ИЗПОСКАТЕЛНИ)

A 4Е МОТОРА СИ Е БИЧМЕ ТФА СИ Е ВЕРНО АМА ТОЗ Е КАРАН КАТ ЗА ПОСЛЕДНО С МНОГО ЗОР НО АЗ СИЛНО САМ РЕШЕН ДА СИ ГО ОПРАВЯ
ТРЯБВА ДА СЕ ОТБЛАГОДАРЯ ЗА ПРИЯТНИТЕ МИГОВЕ КОГАТА НЯКОЯ А6 ИЛИ НЕЩО ЗА 20 000 ИЛИ 50 000 МЕ ГЛЕДА НА СВЕТОФАРА И СЕ ЧУДИ КАК ТОЗ С ТАЗ БРАКМА ОНЯ БАСТУН МЕ НАПРАВИ ЗА СМЯХ
Последна промяна paf40 на 23 Фев 2007, 23:51, променена общо 1 път
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
тва 3ти ремонт е ужасно ама ти си знаеш и дано да ти стане супер колицата
а пък кат знам кво е кораво тва животно как си го вчупил-ъкъла ми не стига аз мойто кво съм го правил пиян кат мотика и нищо
и недей да пишеш с главни букви че ще те погнат модовете

- MadVanio
-
ПсихопатVANIO
-
- Кара: BMW - DARK SIDE OF THE FORCE
- Мечтае да кара: BMW E24
Колега аз кътам старото си моторче ама то си е к-т,и по принцип си има един клиент които си го 4ака ама ако нещо се откаже ще те имам в предвид
ако питаш мен по добре не сваляй глава докато можеш.

- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
MadVanio написа:Колега аз кътам старото си моторче ама то си е к-т,и по принцип си има един клиент които си го 4ака ама ако нещо се откаже ще те имам в предвид
Тоя клиент май чака цифра да чуе ама се мълчиш

АУТЯГА - братството на умствено увредените автопсихопати.
///
днес след дълго борене с мотора из карахме м30 от е 28мицата и пуснахме вътре м20ката моторницата (м30)беше разглобен много лошо сега трябва да поръчвам и гарнитура глава и други шокарии ки като нов ангренаж (верига и зъбни колела ) само сега се чудя дали после да правим тази интервенция или да търся някое купенце(2002) или е 21 е 30 да го пуснем тоз мотор
само една малка драма имам сега как да сварйем радиатора към по големия мотор ако някои колега има възножноста посне снимки как са му маркучите в неговата м20б20 шесъм много благодарен имам малко снимки от днеска в личната галер че не мо се оправя с компотите (компа)

///
имам малко въпросче значи ако някои от вас има възмойност да посне малко снимки от неговата кола (интересувам се от разположението на маркучите при м20б20 ????? че при м30ката има разлика интересувам се за маркучите на водната помпа кои каде отива .
9 мнения
• Страница 1 от 1