помощ за карба на М10Б16
Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
помощ за карба на М10Б16
колеги много ще сам ви благодарен ако кажете от къде мога да закупя 4асти за карба на М10Б16. Карба е Solex DIDITA 32/32.
по то4но съм я закъсъл 4е не мога да намеря гумената мембранка която отваря 2-ра камера. някои знаели дали има аналог от друг карб или от каде мога да се сдобия с здрава мембранка.
В краен слу4аи ще купя и цял карб зареди мембранката
ако някои е минал по този път преди мен моля да сподели как е ре6ил проблема

по то4но съм я закъсъл 4е не мога да намеря гумената мембранка която отваря 2-ра камера. някои знаели дали има аналог от друг карб или от каде мога да се сдобия с здрава мембранка.
В краен слу4аи ще купя и цял карб зареди мембранката
ако някои е минал по този път преди мен моля да сподели как е ре6ил проблема

значи ако говорим за вакумната мембрана(izvini me no tozi komp. nqma foneti4na
i mnogo se bawq)ta zna4i membranata stava ot pove4eto folcvageni i audita(universalna e)-samo pogledni ot vatre6nata strana na ramoto-ima cifri(tova,mislq e hoda na ramoto)gledai da sa ednakvi.Na tvoq karb ako ne se laja e 1,3.

"Живей,така,че като остарееш да те е срам да разказваш,но да ти е хубаво да си спомняш......." 
много мерси мисля 4е в златен меркури 6те ми сжур6ат идеална работа само незнам за6то в техня каталог карба ми излиза пиарбург DIDITA 32/32 като реално тои си е SOLEX DIDITA 32/32 но утре ще прожера на място за какво става дума.
ХИЛЯДИ БЛАГОДАРНОСТИ КЪМ КОЛЕГИТЕ КОИТО МИ ПОМОГНАХА!!!!!!
сега отново 6те има
ХИЛЯДИ БЛАГОДАРНОСТИ КЪМ КОЛЕГИТЕ КОИТО МИ ПОМОГНАХА!!!!!!
сега отново 6те има

4 мнения
• Страница 1 от 1