Проект Дупка за Жи-Ес-Ема
Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
Проект Дупка за Жи-Ес-Ема
Както знаете доста си обичам количката. Задно, агресивен вид, силен климатик . . . бе вообще нема кво да ви обяснявам . . . обаче винаги е имала един ГОЛЯМ недостатък. През 2007ма година, всеки пилкьо се разхожда с Джи-Ес-Ем, но през 1982 кат са дизнайнвали Е28цата, това мобилния телефон е било нечувано понятие . . . и нема къде да си го слагам. Проекта започна оня ден като свалих тоз капак дет седи под волана заради амбряжа и си казах . . . яяя, що ли пък да не си сложа тук за телефона дупка (или джобче, не съм решил) кат на Е46? Речено сторено. . . и стигнах до тук:
Сега открих че таз кора е доста твърда и има опасност да си отрежа 2-3 пръста преди да успея да я премахна нея. Има ли някакъв начин да я размекна или нещо такова или требе да се бъхтя както съм почнал? Неква течност? Киселина?

Сега открих че таз кора е доста твърда и има опасност да си отрежа 2-3 пръста преди да успея да я премахна нея. Има ли някакъв начин да я размекна или нещо такова или требе да се бъхтя както съм почнал? Неква течност? Киселина?
БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
- MadVanio
-
ПсихопатVANIO
-
- Кара: BMW - DARK SIDE OF THE FORCE
- Мечтае да кара: BMW E24
Ми сещам се за горещ въздух само за киселина не знам може и да има някаква! Аз си го държах навремето малкия 6230 в дупката на рекарото
или пред пепелника ама нямам Клима и си имам място доста 

- WeiSTD
-
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Значи утре приватизирам на сестра ми сушоара за коса
Мерси за съвета Ванка.
Иначе за други опции . . .мислил съм го доста. там по седалката не ми харесва щото ми е прекалено близо до топките.
А новия ми телефон е от онез умните с тъч скриин и не искам да се дере което също ми лимитира опцийте. И в общи линии най добрия вариант е да си направя една готина дупчица там, вътре ще я облепя с велур или нещо друго меко . . . всичко в стила на колата разбира се.

Мерси за съвета Ванка.

Иначе за други опции . . .мислил съм го доста. там по седалката не ми харесва щото ми е прекалено близо до топките.
А новия ми телефон е от онез умните с тъч скриин и не искам да се дере което също ми лимитира опцийте. И в общи линии най добрия вариант е да си направя една готина дупчица там, вътре ще я облепя с велур или нещо друго меко . . . всичко в стила на колата разбира се.
БИАД Авто-Пазар Тийм
- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
- Ivan Petrov
- Скрапчо
-
- Кара: конджул
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
- WeiSTD
-
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Тенк ю за съветите. Довечера ще го атакувам пак!
БИАД Авто-Пазар Тийм
7 мнения
• Страница 1 от 1