моля даите савет
Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
моля даите савет
имам Е21 от 06/76' с мотор М10Б16 и е подщи пълен оригинал още не е кърпено и колата е у4удващо здрава сега 6те влиза в бокса за боя и се 4удя м/у два цвята. за това изкам и вашето мнение кое по би му допадало тъмно син металик или маслемо зален металик
6те съм ви много благодарен ако изразите и своето мнение може да дадете и предложение за други цветове.

6те съм ви много благодарен ако изразите и своето мнение може да дадете и предложение за други цветове.

- x3m
- E21 поклонник
-
- Кара: e36 компот
На мен лично синият цвят ми допада много особено като този
Просто нямаше какво друго да снимам за да ти покажа въпросния цвят

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
BMW Team Mladost
E-21 Team Bulgaria
E-21 Team Bulgaria
.
И аз имам същия проблем с мойта тя е Hennarot(червено)та и аз се чудех за някав друг цвят ама като ще я пребоядисвам ще си оставя пак червена подхожда и.
Та саветвам те да си я боядисаш в цвета който е била.
Успех!!!
Та саветвам те да си я боядисаш в цвета който е била.
Успех!!!

- BESSNIA
- Разработва двигатели и хотели
-
- Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
- Мечтае да кара: отново м3 е30 :)
Аз тъкмо боядисах 323-ката цвета е от гамата на бмв ''purl shwarc" много е як не мога да му се нарадвам
- порасналия
- кандидат ентусиаст
-
относно цвета
bmw saphirblau metallic e била мойта като малка и мисля пак да стане така.
- порасналия
- кандидат ентусиаст
-
относно цвета
като стане готова дай малко снимки и детайли за колата да и се порадваме в форума че скоро не се е показвала някоя ьубавица.успех[/i]
- AUTOMAX
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E21
stefoto написа:ве4е се колебая дали да не я оставя бяла. но днес видях едно маслено зелено в студенски град и много ми хареса но 6те видим
ж краина сметка маи 6те си е зеленко за6тото салона е някакъв зелен и 6те му утива
ина4е много благодаря за идеите и 4е така бурзо отговорихте
Хаха да не си видял мойта с изгоряло зеления цвят?

В предишния талон пишеше, че е "млечно зелена"

тази ве4ер след работа стартирахме работа по дъртото акул4е и може би до месец вси4ко 6те е ок с боята.Не си давам зор за6тото имам какво да карам през това време както винаги рускя отговор на БМВ е на линя и работи безотказно както немския си сабрат става дума за москви4 412
може да ви се струва смешно но тази ма6ина я уважавам за6тото се е доказала многократно поне моята.
а ина4е като стане акул4ето 6те пусна някоя друга снимка за да направите оценка на любителските ми способности на бояджия.
може да ви се струва смешно но тази ма6ина я уважавам за6тото се е доказала многократно поне моята.

а ина4е като стане акул4ето 6те пусна някоя друга снимка за да направите оценка на любителските ми способности на бояджия.

12 мнения
• Страница 1 от 1