Сбогом
Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- BigMUZZY
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 TOURING `95 без номер на мотора
Сбогом
Пичове, след 6 години с една жена дойде време за раздяла ( според нея). Дори да се съберем отново, то няма да е скоро.
Колата, която беше в подписа ми и за която сме дали близо 3000 лева за реставрация е на името на приятелката ми ( бившата, може би ). Приятно ми беше да чета този подфорум и любовта към Е21 М60В20 няма да избледнее, но поне засега статусът ми вече е ПЕШАК.
Надявам се някой ден пак да обсъждам проблемите си с автомобила в този подфорум. Благодаря Ви и чао.
Колата, която беше в подписа ми и за която сме дали близо 3000 лева за реставрация е на името на приятелката ми ( бившата, може би ). Приятно ми беше да чета този подфорум и любовта към Е21 М60В20 няма да избледнее, но поне засега статусът ми вече е ПЕШАК.
Надявам се някой ден пак да обсъждам проблемите си с автомобила в този подфорум. Благодаря Ви и чао.
...Тез` две бири `що ги каза ...?
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Абе пич стой си при нас Да не си мръднал ей
Тва че я нема жената и колата не означава че трябва да си тръгваш 

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- Miler
-
Street Disorder Workshop
-
- michev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет
Това с жените си е нормално. Питай мен аз съм с втора и не съм хубав пак, ама като се развеждах казах на бившата че ще мина колата 3 пъти през таван и няма да и я дам, а и тя ме знаеше колко съм луд на тая тема и миряса. А сега сериозно - ако си запленен от магията на тази марка стой си при нас и нека ме извинят колегите от Е21 подфорума че пиша надявам се и от тяхно име, но не е важно какво карам, а е по-важно че и аз съм почитател на класиката на марката и започнах точно с Е12 и Е 21. И горе главата 

- BigMUZZY
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 TOURING `95 без номер на мотора
Благодаря за подкрепата на всички Ви. Казах сбогом, защото бях много афектиран и защото втората ми любов - Е21-цата може да ми бъде отнета. Все още имам надежди, че нещата ще се успокоят и след 2-3 месеца пак в подписа ми ще бъде Е21. Което значи и сдобряване с Жената.
За мен Е21 е истинско само с 6 цилиндъра, но засега нямам нито силите, нито финансите да си купя свое Е21 от този ранг и да премина през същите перипетии. Просто нямам силите.
Има слухове, че ще имам скоро нова кола, но ще съм принуден да подходя по - практично и е възможно да стана член и на подфорум Е30. Времето ще покаже.
Колкото до форума и БМВ - никога не е било под въпрос коя е МАРКАТА за мен.
Благодаря Ви отново за топлите думи!
За мен Е21 е истинско само с 6 цилиндъра, но засега нямам нито силите, нито финансите да си купя свое Е21 от този ранг и да премина през същите перипетии. Просто нямам силите.
Има слухове, че ще имам скоро нова кола, но ще съм принуден да подходя по - практично и е възможно да стана член и на подфорум Е30. Времето ще покаже.
Колкото до форума и БМВ - никога не е било под въпрос коя е МАРКАТА за мен.
Благодаря Ви отново за топлите думи!
...Тез` две бири `що ги каза ...?
- Miler
-
Street Disorder Workshop
-
11 мнения
• Страница 1 от 1