още един собственик на е21
Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
по вапроса с новата придобивка
честито и от мен !!!!! аз сам с е21 318 инжекцион jetronic !!! да го васттоновиш прилично ! заслужава си !!!!
Дидо
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
e21323 написа:пичове,кажете ми кой двигател е най-удачен за е21,защото сега моя е 1.8,но искам да слойа оригиналня 2,3 След седмица го карам за боя и незнам дали да не търся някакъв друг 2.8 или 3.5
Просто искам вървежно бмв.Съвети приемам всякакви
Здравей и добре дошъл на борда:)
За двигател - (пристрастен съм) - за завиване - М20 (за много бясно завиване съм съгласен, че М10 с подходящ сетъп за повече коне е непобедим, ама..шестака....

М30 тежи много пред предния мост и докарва доста изострен ъндърстийринг (недозавиване) и много лека задница - в един момент си е на място, в следващия вече ти маха весело пред погледа. 2.8 като че ли е най-оптималния вариант, защото 3.5 й идва твърде много на това купе - става вече малко екстремна, защото почти не може да се кара направо (все някога ще искаш и да караш бавно или ще качиш приятелката си), освен това чупи де що намери по силовото предаване и трансмисията - просто 305 Нм на малко повече от 1000 кг собствена тежест са си сериозна работа и си искат окачване, купе, шофьор, нерви, гуми, акъл.......
Но избора си остава твой, с каквото можем ще помагаме, дори да е "само" да изпием по една бира на капака на малките акулки

Поздрави
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- ati
-
e21323 написа:Ати значи иска ми се да е 2.3 или 2.8 да дълги магистрални преходиАко на някой от вас му се намира излишен такъв да свирка
Мерси
аз ти предлагам да дойдеш до сервиза и да го обсъдим на живо, пък може и да си харесаш нещичко от скрапа наоколо

Ати
- ati
-
през седмицата сме там от 9.00 до 18.00 със сигурност, ма оставаме и до по-късно понякога - http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... highlight=
Когато намериш време, винаги си добре дошъл:)
Ати
Когато намериш време, винаги си добре дошъл:)
Ати
- ristakis
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E21 M20B25 s TURBO
И аз станах собственик преди 3 седмици на акулка ама моита е със наи малкия джигател но тожа не и пре4и да пражи невероятни работи.Лично мое мнение е че требва да си доста внимателен със гаста.Вазможно е да ти изкара акъла некои път
- оня_с_БМВ_то
- Потребител
-
аз сам стар ентусиаст но нов вав форума.И ако има е21 за продаване моля обарнете се кам мен.Мисля че ште се договорим за всяка кола.За предпочитане е 6 цилиндрови.
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2