На колко оценявате
Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- BESSNIA
- Разработва двигатели и хотели
-
- Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
- Мечтае да кара: отново м3 е30 :)
На колко оценявате
Интересно ми е на колко пари бихте оценили е21 с 323-ково купе с 3,5 мотор върнат назад двигатела след основен ремонт,полирани колектори и глава. Купето минато на песъкоструика (от лаисните надолу) , няма ръжди няма и да има скоро,
нови тампони накладки маркучи, шпер,спортна седалка тип леген, оборотомер със шифт лаит, спортно окачване билщеин спорт и кони спорт оригинален тунинг на зендер всичко по колата е прегледано и няма нито едно винтче което да не е отвито.
Колата не е готова, но ми е интересно някой ден ще мога ,ли да взема поне част от вложените в нея пари

Колата не е готова, но ми е интересно някой ден ще мога ,ли да взема поне част от вложените в нея пари

0878155158 BG. номер
+447733066030 англ. номер
+447733066030 англ. номер
- оня_с_БМВ_то
- Потребител
-
Ако имаш някаква цена наум кажи я.А ние ште я коригираме и ще ти стане ясно долу горе за колко може да я продадеш.Аз лично сам заинтересуван,но трябва да имам някаква ориентировачна цифра.
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
- S-stail
- младши ентусиаст
-
- Кара: м42б20 турбо
- Детайли за колата: hx35/40 twin scroll
Re: На колко оценявате
не никога,това е като резервоар ти сипваш ли сипваш а то ништо не връщаBESSNIA написа:Интересно ми е на колко пари бихте оценили е21 с 323-ково купе с 3,5 мотор върнат назад двигатела след основен ремонт,полирани колектори и глава. Купето минато на песъкоструика (от лаисните надолу) , няма ръжди няма и да има скоро,нови тампони накладки маркучи, шпер,спортна седалка тип леген, оборотомер със шифт лаит, спортно окачване билщеин спорт и кони спорт оригинален тунинг на зендер всичко по колата е прегледано и няма нито едно винтче което да не е отвито.
МНОГО БЯГЯ
6 мнения
• Страница 1 от 1