Как да не полудее човек.....

Класически модели - Е12/E21/E23/E24/Е28

Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 18 Юли 2006, 21:41

Баце, чакам цифра за една е23чица, искаш ли да прайме партиика нещо, щот тоя ще обади доста пара. Ама драсни първо кво ти трябва та да видим да не се збием за едни и същи работи :mhihi:

олдскулърски облъченяк
Аватар

Мнение от Любака » 18 Юли 2006, 21:59

Благодаря. Това го знам от форума не ми позволява.

Пратих л.с. но сигурно съм забравил нещо.
АУТЯГА - братството на умствено увредените автопсихопати.

олдскулърски облъченяк
Аватар

Мнение от Любака » 21 Юли 2006, 0:56

Ся тук ще ви понатоваря с малко мой проблеми ама ко да направя човещинка.
От две седмици не мога да си събера никакво временце да отида да си поработя стойносно по "круйзера" и ми едно мъчно така ,но все си седя с надеждата че ще дойде време за отпуска в която да се отпусна колкото душа ми иска и да се овъргалям целия в масло прах и мръсотия до свивката на дясното ми ухо. А и бира подобаващо де. Но как да не ме е яд. Тръгна хубаво проекта ама пусто като ми смениха графика на работата и сега вместо два почивни дни ми се падат по един и то сложи го полувин щото от втора пъва смяна е трудно. А назъбената муцуна си седи така на голо купе с мотор и ми се реве ама с глас на тихо. :mhihi: Как не се родих "таксиджия" и такъв да си остана ,ами се светнах коя е машината от млад и от тогава търся най-съвършенната и форма за моя мироглед и винаги искам да опитам още порция от удоволствието която ТЯ ни предлага. Е тва ме движи братлета и за тва ще продължавам още и още напред е за тва ги обичам тия тенекиени съвършенства...

ПС: РАЗМИСЛИ И СТРАСТИ след още четири ексови бири на един приятно и доволно зарибен (и упоен :drink: :drinking: :have one: ) почитател.

ПС2: Цялата дружинка ви обичам ве.

ПС3: Не ние египтяните ,а аз ЕГИПТЯНИНА......... 8)
АУТЯГА - братството на умствено увредените автопсихопати.

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 21 Юли 2006, 9:06

Абе аз още от събора казах, че не те слуша кратуната, ама то май нема нищо в нея, че да се опитва и да слуша. Бате продължавай в същия дух, но внимавай, че в един момент като почнат да не стигат кинтите щото всичко е по колите, и като почне да няма време за нищо, става тъпо и писва. Аз колкото и да си ги обичам е28чките ги разкарах и ми остана една едничка да ски оправям, ама кво да се прави, идват ми по-големи радости в живота и трябва да им обръщам повечко внимание на тях.

Предишна

Назад към Shark Sector