Питане за INSPECTION-a

Класически модели - Е12/E21/E23/E24/Е28

Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори

олдскулърски облъченяк
Аватар

Питане за INSPECTION-a

Мнение от Любака » 24 Фев 2006, 22:51

Деба ко требва да свети тва в нормално състояние? Че не е червено ясно. Днес занулих компа и парвите 10 заралвания свети така- на котакт 5-те зелени след като запаля загасват и не свети нищо, след тези запалвания свети постоянно жълтия ISPECTION. На дълго не съм е карал пр. 30 мин. е га трябв да загасне пак?
АУТЯГА - братството на умствено увредените автопсихопати.

бай печатар
Аватар
Кара: E34 525tds-A
Мечтае да кара: Е38 728i

Мнение от NeoPrint » 25 Фев 2006, 9:36

Нормално светят само зелените диоди когато дадеш на контакт. При работеща кола не свети нищо.
Инспекшъна се занулява както ойлсервиза ,просто държиш 12+ секунди и готово. Или сядаш,даваш контакт и приятел окъсява 7 и 1 и гледаш таблото,първо светват зелените диоди /~6сек./ и после гасне инспекшъна /~12сек./

олдскулърски облъченяк
Аватар

Мнение от Любака » 25 Фев 2006, 11:46

Добре пробвах стана ама вчера с машинка с машинка уж. Благодаря дано вече да е сполучливо.
АУТЯГА - братството на умствено увредените автопсихопати.

младши ентусиаст
Аватар

Ойл Инспекшион

Мнение от MARFI » 25 Апр 2006, 14:04

Само да питам, имам и аз на таблото под водата на моята колица (БМВ 518, '82) Едни диоди. (няколко зелени, два жълти и червен, над тях пише Oil Inspection Service) Εй богу това нещо никога не ми е бачкало, Вие как сте го подкарали?

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 25 Апр 2006, 14:30

Идвамата си сменете батериикете на таблото, не се бъзикам. Ако батерииките са слаби или несвети нищо или прави квото си иска.

MARFI Ти трябва да си разглобиш километража защото има вероятност отвътре да ти е откачен инспекшъна, а и така или иначе трябва да си смениш батерийките. Ако неможеш сам обърни се към мен на лс

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от MARFI » 25 Апр 2006, 14:33

Батериите ги смених преди 2 дена като се пробвахме да оправим скоростомера, техниците заподозряха, че е от тях и ги смениха, със чисто нови батерии съм и пак не бачка...

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 25 Апр 2006, 15:14

MARFI написа:Батериите ги смених преди 2 дена като се пробвахме да оправим скоростомера, техниците заподозряха, че е от тях и ги смениха, със чисто нови батерии съм и пак не бачка...

дай на скайпа щото ще разводниме темата на човека

младши ентусиаст
Аватар

Re: Питане за INSPECTION-a

Мнение от MARFI » 26 Апр 2006, 2:19

noty boy написа:Днес занулих компа
как занули компа? Махаш батериите и си свиркаш, или даваш на късо за кратко някой датчик?

Също тоя инспекшион ти показва кога маслото е за смяна, на базата на километрите дето си минал, или примерно то го мери по гъстота ли? Дефакто на мене ако ми бачка километража (които в момента не бачка) аз ще знам кога съм минал там 9000 километра да одим да сменям масло, та тоя инспекшион е за разсеяни хора ли, какво?

Назад към Shark Sector