Гневен пост ( не знам тук ли му е мястото ама??)
Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
JohnnyBlack написа:bam-bam написа: .. а както виждам и твойта мечта е същата е90 ... яко нали ... ама с тфа мислене ако не се стегнеш скоро нема да я караш![]()
![]()
bam-bam написа:... друго си е младото нали секи иска да ебе младо идете му обясняваите да фане лили иванова... а не замирисало на земя отдолу
Друго си е да си прост, тогава живота е къде къде по лесен![]()
П.П.>Май преминах малко границата на благоприличието ама това отношение вече не се търпиАко модераторите преценят нека ми изтрият мнението
Не твойто, а неговите трябва да се изтрият барабар със самия него.
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Какво да ти кажа,моето ЕГН е написано с римски цифри
Далеч съм от идеята да ти променям представите,вярвай в каквото си искаш. Нищо обаче не ти дава право на грозни коментари относно Е12,Е21,Е28 и тнт. Вземи прочети и в чуждестранните форуми какво мислят хората за тях,виж какви пари държат в чужбина и сам си направи изводите. Аз лично предпочитам да карам Е28 вместо 3-ка "лъскач"

Далеч съм от идеята да ти променям представите,вярвай в каквото си искаш. Нищо обаче не ти дава право на грозни коментари относно Е12,Е21,Е28 и тнт. Вземи прочети и в чуждестранните форуми какво мислят хората за тях,виж какви пари държат в чужбина и сам си направи изводите. Аз лично предпочитам да карам Е28 вместо 3-ка "лъскач"

- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
И това ако не е раздвижване на форума
Ще взема чат-пат да влизам като гост и да дразня,тогава ще има да се пише тука
Мисля,че стана ясно,кой какво мисли и освен да слагам катанеца

Ще взема чат-пат да влизам като гост и да дразня,тогава ще има да се пише тука

Мисля,че стана ясно,кой какво мисли и освен да слагам катанеца

18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2