Питане за джанти

Класически модели - Е12/E21/E23/E24/Е28

Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Питане за джанти

Мнение от pamperso » 25 Яну 2006, 11:35

Със сигурност не съм от много знаещите и разбиращите. Даже мойта Е21-ица е в състояние, дето рева всеки път като я погледна, ама поне си е моя и знам, че един ден ще стане каквато искам:-))) Прочетох тук една тема и колегата обясняваше, че джантите от Е30 ставали... та с това не съм съгласен. Да - 4х100 са, да - вътрешния отвор не е проблем, ама при Е30 ЕТ-то е 38, като при фолксвагените, а при Е21 - 18 или 19 не помня, та по гомаджийниците и магазините за нови джанти супер трудно се намират 14+ , които да стават за Е21, а ако все пак се намерят са толкова грозни, че никога не бих си обидил колата с тях:-)) Единствения вариант, който аз измислих са фланци (4+4 за да не ползвам дълги шпилки и да изнеса джантите с 3-4 см). Ако някой знае по-читав вариант, моля да помогне.
"...едните философи смятат, че животът в основата си е прост, но се подчинява на сложни закони, другите, твърдят, че в основата си животът е сложен и се подчинява на прости закони, от трета страна идвам аз и твърдя, че животът в основата си е смахнат и пиенето никога не стига..."

Назад към Shark Sector