Проблем с хидравликата на спирачките
Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с хидравликата на спирачките
Колеги дайте моля акъл, че е дразнещ проблема. За Е23 '80 година става дума. Като натисна спирачката в началото педала е твърд и светва лампата на таблото за налягането на хидравликата и колата спира много слабо като без серво. Почти веднага след това качва налягането, лампата гасне, но аз съм натиснал силно вече и изведнъж потъва педала и спира рязко и няма и АБС и се пързаля и ме дразни. Като отпусна и натисна пак е добре, но като покарам малко пак се одървя. Значи да разясня, лампата светва от датчика, който е точно за налягането за спирачките. Същата лампа светва и при вдигната ръчна и при ниско налягане на хидравликата за волана и при ниско ниво на спирачна течност, но тези неща са ок. Волана винаги се върти нормално, всъщност не знам дали е нормално защото нямам база за сравнение, но грубо казано една идея по-твърд е от на Е36. Може би просто е тръгнала хидравличната помпа или спирачната?
Ако нямате идея какво може да е, ще е супер някой ако каже как точно работи тая система, че ми е много странна. Има едно кръгло железно нещо, дето е резервоар за налягане на спирачките, с какво се пълни? Въздух ли смуче и сгъстява или вакуум ли прави какво? По тия тръби тече масло, а маслото не може да се сгъсти и да съхрани налягане.
Ако нямате идея какво може да е, ще е супер някой ако каже как точно работи тая система, че ми е много странна. Има едно кръгло железно нещо, дето е резервоар за налягане на спирачките, с какво се пълни? Въздух ли смуче и сгъстява или вакуум ли прави какво? По тия тръби тече масло, а маслото не може да се сгъсти и да съхрани налягане.
We love you Ronnie!
Re: Проблем с хидравликата на спирачките
Еми от тук ти е проблема, симптомите като гледам са ти същите ако ти се занимава го прави но внимаваи със заварката да не изгориш балона.Ако има нещо питай.Успех! 

4 мнения
• Страница 1 от 1