Малко "Инфо" ?
Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Малко "Инфо" ?
Здравейте Приятели.
Искам да Си Купя БМВ Е28
Много ми Харесват, Горе Долу Ще ми е По Джоба - за сега.
И искам да Почна с Този Модел, в историята на моя живот-като закупил 1-то си бмв. Може ли да ми дадете Малко Информация.
Спрял съм се на 2,5 Шестак. До колкото знам е 150 коня, има зверски Въртящ момент и не харчи повече от 10/12-тина. Което ме Устройва.
Бих си Зел Е34-ка, но разполагам с около 4000/5000 лева.
И едва ли за тези пари ще взема нещо Добро и Запазено.
Искам 5-та серия, Защото Чичо ми има е34 525 Двувалка 192 коня и ме Разтапя-ПРОСТО
Предварително Много Благодаря за Инфото.
Искам да Си Купя БМВ Е28
Много ми Харесват, Горе Долу Ще ми е По Джоба - за сега.
И искам да Почна с Този Модел, в историята на моя живот-като закупил 1-то си бмв. Може ли да ми дадете Малко Информация.
Спрял съм се на 2,5 Шестак. До колкото знам е 150 коня, има зверски Въртящ момент и не харчи повече от 10/12-тина. Което ме Устройва.
Бих си Зел Е34-ка, но разполагам с около 4000/5000 лева.
И едва ли за тези пари ще взема нещо Добро и Запазено.
Искам 5-та серия, Защото Чичо ми има е34 525 Двувалка 192 коня и ме Разтапя-ПРОСТО

Предварително Много Благодаря за Инфото.

На пьрво време добре дошьл в клуба на болните от Болеста Е28 .И да започнем с едно малко разочарование ТАКЬВ РАЗХОД НЯМА.Тази кола е направена да вози стабилно приятно и определено когато се потдьржа добре изпьлнява тези си функций доста продьлжително време но трябва да имаш в предвид че частите по нищо не отстьпват като цени от частите на Е34(че има доста коли на части който ни помагат да си решаваме проблемите ИМА) .И в този ред на мисли избора ти е добьр ако вложиш 2000лв в покупка на желания модел после грубо някаде 500-600.да го доубслужиш в рамките на 2800-3000лв можеш да станеш притежател на един АВТОМОБИЛ който да ти служи вярно поне 2години по нашите пьтища като се отнасяш кьм него като кьм нова кола от магазина или по точно БЕНЗИН МАСЛО ФИЛТРИ и каране до дупка.Този модел несеу плаши от каране в това сьм се уверил лично и даже да си купя друга кола то аз вече я купих тази си остава .Та значи понеже се отплеснах за разхода да ти кажа МОЕТО-М30Б28i харчи по следния начин извьнградско 9-100км. градско ОТ15-16литра НАГОРЕ А-95н с (винаги с добавка която подвишава октана). Това е от мене.
- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
чочо написа:На пьрво време добре дошьл в клуба на болните от Болеста Е28 .И да започнем с едно малко разочарование ТАКЬВ РАЗХОД НЯМА.Тази кола е направена да вози стабилно приятно и определено когато се потдьржа добре изпьлнява тези си функций доста продьлжително време но трябва да имаш в предвид че частите по нищо не отстьпват като цени от частите на Е34(че има доста коли на части който ни помагат да си решаваме проблемите ИМА) .И в този ред на мисли избора ти е добьр ако вложиш 2000лв в покупка на желания модел после грубо някаде 500-600.да го доубслужиш в рамките на 2800-3000лв можеш да станеш притежател на един АВТОМОБИЛ който да ти служи вярно поне 2години по нашите пьтища като се отнасяш кьм него като кьм нова кола от магазина или по точно БЕНЗИН МАСЛО ФИЛТРИ и каране до дупка.Този модел несеу плаши от каране в това сьм се уверил лично и даже да си купя друга кола то аз вече я купих тази си остава .Та значи понеже се отплеснах за разхода да ти кажа МОЕТО-М30Б28i харчи по следния начин извьнградско 9-100км. градско ОТ15-16литра НАГОРЕ А-95н с (винаги с добавка която подвишава октана). Това е от мене.
Мдаа, мойта хем е с Б27 ЕТА мотора, и харчи около 12 дадено че аз карам предимно извън-градско.
Иначе добре си се насочил . . .

късмет с търсенето
БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
10 мнения
• Страница 1 от 1