Помпата за бензина
Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Помпата за бензина
Както си карах започна да губи мощност колата, повече от 3500-4000 оборота не иска да вдига като съм на 4 скорост, усъмних се в помпата за бензина /моята е навряна над десния заден носач/ извадих маркучетата /двете защото не знам кое е връщащото/ дето отиват в двигателя и ги сложих в съд, дадох контакт ама нищо не текна от тях, започнох да въртя със стартера и едва тогава започна да тече ама доста слабо, Въпроса ми е така ли трябва е, или още на контакт трябва да тече много, дайте ми съвет, Двигателя ми е М30Б25 а купето Е28, Благодаря Ви предварително
- MadVanio
-
ПсихопатVANIO
-
- Кара: BMW - DARK SIDE OF THE FORCE
- Мечтае да кара: BMW E24
Ами най добрия начин е да си провериш налягането в дюзите което правят помпата и регулатора на рейката на дюзите.сложи един манометър с троиник на входящит бензин и виж какво ти е налягането трябва да е или 2.5 или 3 бара.
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1985 BMW E30 M10B18
MADVANIO написа:Ами най добрия начин е да си провериш налягането в дюзите което правят помпата и регулатора на рейката на дюзите.сложи един манометър с троиник на входящит бензин и виж какво ти е налягането трябва да е или 2.5 или 3 бара.
Това трябваше да направиш ...
Гаранция, че не си сложил тройник, а си мерил на маркуча от помпата.
Аз (на М10) откачам маркуча към "студения" инжектор, и там слагам манометъра

".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!

Бате Сашо - Пази имената!

- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
мадпецата сите знае он не ради на никои

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
9 мнения
• Страница 1 от 1