Едно бързо суапчи
Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Едно бързо суапчи
От м10б18 към м20б20, нищо особено, но най накрая се свършиха мъките с 2БЕ-то и газта. А и звука на м20 без гърнета си заслужава.
Благодаря на Сони за лапите и на алексбмв за загубеното време.
Като цяло плъг ен плей работа, само малко дето се забатачихме с инсталацията ама накрая се оказа, че е за 15 минути работа ама просто требва малко но навреме.
Надявах се да сложа и шпер, че имам един ама се оказа, че са ми малко малки каретата а пък нямам нерви да сменявам мост и носачи. По натам, ще оправим и тая дреболия де. Хубавото да си правиш собствената кола е, че можеш да си сереш и да си правиш циганий на воля. Сондата ми от инжекционна е28-ца се оказа изгнила и няма да навлизам в подробности, но решението за обратния бензин и помпата са меко казано
Но нали работи а и няма кой да прави рекламаций, по натам ще се доизкусурят грозните дреболии
Утре и снимки, като успея да ги кача някъде.
Благодаря на Сони за лапите и на алексбмв за загубеното време.
Като цяло плъг ен плей работа, само малко дето се забатачихме с инсталацията ама накрая се оказа, че е за 15 минути работа ама просто требва малко но навреме.
Надявах се да сложа и шпер, че имам един ама се оказа, че са ми малко малки каретата а пък нямам нерви да сменявам мост и носачи. По натам, ще оправим и тая дреболия де. Хубавото да си правиш собствената кола е, че можеш да си сереш и да си правиш циганий на воля. Сондата ми от инжекционна е28-ца се оказа изгнила и няма да навлизам в подробности, но решението за обратния бензин и помпата са меко казано

Утре и снимки, като успея да ги кача някъде.
Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

- Пинтев
- младши ентусиаст
-
- Кара: СамУет
Re: Едно бързо суапчи
Еееее откога чаках да пуснеш тази тема да се похвалиш.Колата беше лъсната и блестеше повече от моята миналата седмица.Честита да ти е,и да и направилш леки подобрения

Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Шестте в редица
Тоя звук как пасва на дъртата бабичка с острата муцуна 

BMW only!
Климата отпадна ли вече.
АУТЯГА - братството на умствено увредените автопсихопати.
Ей тая кола я помна от гато бях ученик и 4-ти клас ходех на трудово в че-хато с прословутото 29

"Класиката" за един е Скрап за Друг !!!

6 мнения
• Страница 1 от 1