Реставриране на шибидах
Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори
37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Myxa-TePoPuCT
- младши ентусиаст
-
Каква смазка да ползвам за да отстраня проблема, защото днес един далече братовчет на лела ми по бащина линия на третия внук на пра леля ми ми каза , че онези униформени чичковци от комунал ли бяха или от кат, не знам се ги бъркам, правили големи проблеми за не реставриран шибидах
Ползвам насрания си , смоличкаджиеф, курумпитан, лаптоп за да играя НФС и да флуудвам у форума
- devastator
- младши ентусиаст
-
бач Веско искаш ли да си играем на Бодни-Дръпни като в децката градина?
Аз ще ти покажа моята е36тичка,а ти ще ми покажеш твоята ретро кочинка,за да стане по-веселко.Ама снимки с детайли да се виждат гнилочките и смуличките.Също пусни едър план на жантите да видя кви Роналки си си харесал маняк.Разправи ква кочина стягаш да я анализираме,после и аз щи разправя ве мамин златен!Ей кат пия водка много те заобичквам да знаеш,напрао щи нацелувам бузките сладуранчо златен!
Аз ще ти покажа моята е36тичка,а ти ще ми покажеш твоята ретро кочинка,за да стане по-веселко.Ама снимки с детайли да се виждат гнилочките и смуличките.Също пусни едър план на жантите да видя кви Роналки си си харесал маняк.Разправи ква кочина стягаш да я анализираме,после и аз щи разправя ве мамин златен!Ей кат пия водка много те заобичквам да знаеш,напрао щи нацелувам бузките сладуранчо златен!
Чекай да скиваш как скоро бацко ироничен флудър ,че стане старши ентусиаст,а в бъдеще може би и....!
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Аз ретро кочинка нямам, а ти твоята е е36-ца си я показвай колкото искаш, ако ще и е32-ков V16 да й сложиш пак ще си е е36
Аре лека ти вечер, майсторе, че някой аматьори като мене трябва да си изкарват паричките та да си направят, аматьорските ретро кочинки
П.С.: И по-полека с водката, че боли много глава на сутринта от нея
П.П.С.: И в извън темата има една темичка за едно шествие в центъра на София, може да я погледнеш да си видиш мястото което ти приляга, че гледам на мъже си мераклия

Аре лека ти вечер, майсторе, че някой аматьори като мене трябва да си изкарват паричките та да си направят, аматьорските ретро кочинки

П.С.: И по-полека с водката, че боли много глава на сутринта от нея

П.П.С.: И в извън темата има една темичка за едно шествие в центъра на София, може да я погледнеш да си видиш мястото което ти приляга, че гледам на мъже си мераклия

- devastator
- младши ентусиаст
-
Лека и да знаеш че те обичам еййййй!Аз не съм зъл и ако ти повярваш в това ,началото ще е сложено 

Чекай да скиваш как скоро бацко ироничен флудър ,че стане старши ентусиаст,а в бъдеще може би и....!
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
МИЛИЯ
Аз предопредих че се опитваш да минаваш границата на простотията, ама водката май в повечко ти е дошла

Аз предопредих че се опитваш да минаваш границата на простотията, ама водката май в повечко ти е дошла

- devastator
- младши ентусиаст
-
Падам от масата да знаеш,като потъващия Леонардо Ди Каприо,но с последни сили натискам клавишите,така както той се опитваше с последни сили да прегърне Кейт!
- MadVanio
-
ПсихопатVANIO
-
- Кара: BMW - DARK SIDE OF THE FORCE
- Мечтае да кара: BMW E24
37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3