Реставриране на шибидах

Класически модели - Е12/E21/E23/E24/Е28

Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Myxa-TePoPuCT » 05 Юни 2009, 0:10

Каква смазка да ползвам за да отстраня проблема, защото днес един далече братовчет на лела ми по бащина линия на третия внук на пра леля ми ми каза , че онези униформени чичковци от комунал ли бяха или от кат, не знам се ги бъркам, правили големи проблеми за не реставриран шибидах
Ползвам насрания си , смоличкаджиеф, курумпитан, лаптоп за да играя НФС и да флуудвам у форума

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от devastator » 05 Юни 2009, 0:13

бач Веско искаш ли да си играем на Бодни-Дръпни като в децката градина?
Аз ще ти покажа моята е36тичка,а ти ще ми покажеш твоята ретро кочинка,за да стане по-веселко.Ама снимки с детайли да се виждат гнилочките и смуличките.Също пусни едър план на жантите да видя кви Роналки си си харесал маняк.Разправи ква кочина стягаш да я анализираме,после и аз щи разправя ве мамин златен!Ей кат пия водка много те заобичквам да знаеш,напрао щи нацелувам бузките сладуранчо златен!
Чекай да скиваш как скоро бацко ироничен флудър ,че стане старши ентусиаст,а в бъдеще може би и....!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 05 Юни 2009, 0:26

Аз ретро кочинка нямам, а ти твоята е е36-ца си я показвай колкото искаш, ако ще и е32-ков V16 да й сложиш пак ще си е е36 :winky:
Аре лека ти вечер, майсторе, че някой аматьори като мене трябва да си изкарват паричките та да си направят, аматьорските ретро кочинки :winky:

П.С.: И по-полека с водката, че боли много глава на сутринта от нея :winky:

П.П.С.: И в извън темата има една темичка за едно шествие в центъра на София, може да я погледнеш да си видиш мястото което ти приляга, че гледам на мъже си мераклия :mhihi: :winky:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от devastator » 05 Юни 2009, 0:35

Лека и да знаеш че те обичам еййййй!Аз не съм зъл и ако ти повярваш в това ,началото ще е сложено :winky:
Чекай да скиваш как скоро бацко ироничен флудър ,че стане старши ентусиаст,а в бъдеще може би и....!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 05 Юни 2009, 0:40

МИЛИЯ :(

Аз предопредих че се опитваш да минаваш границата на простотията, ама водката май в повечко ти е дошла :winky:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от devastator » 05 Юни 2009, 0:55

Падам от масата да знаеш,като потъващия Леонардо Ди Каприо,но с последни сили натискам клавишите,така както той се опитваше с последни сили да прегърне Кейт!

ПсихопатVANIO
ПсихопатVANIO
Аватар
Кара: BMW - DARK SIDE OF THE FORCE
Мечтае да кара: BMW E24

Мнение от MadVanio » 05 Юни 2009, 8:52

И аз ви обичам Ключа Потегли и към тази тема :)

Предишна

Назад към Shark Sector