Ñâåòëèíè íà òàáëîòî
Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Ñâåòëèíè íà òàáëîòî
Èìàòå ëè èäåÿ çàùî íå ìè ðàáîòÿò ñâåòëèíèòå íà òàáëîòî, ãàáàðèòèòå è çàäåí ëÿâ ãàáàðèò ñúùî (äåñíèÿ å ÎÊ è òîâà íå å îò èçãîðåëè êðóøêè). Èíà÷å ñâåòëèíè â êóïåòî, ò.å. îò ïëàôîíà ñè èìàì ñâåòëèíà, êàòî îòâîðÿ âðàòàòà. Ñúùî òàêà ãàáàðèòèòå íå ðàáîòÿò íî ôàðîâåòå ñè ñâåòÿò áåç ïðîáëåì. Èçâåäíúæ ñå å ïîëó÷èëî, íå ìè å ïðåìèãâàëî íåùî ïðåäè. Áóøîíèòå ñúùî ñà çäðàâè.
Ùå ñúì áëàãîäàðåí çà âñÿêà ïîìîù!
Ùå ñúì áëàãîäàðåí çà âñÿêà ïîìîù!
Пич аз карам Лада 2104,но имах същият проблем.
Просто не ти достигат тоци,отиди си провери динамото цялата робато идва от там според мен.Моят проблем беше когато включа касите нямам габарити,когато сам на далги имам само заден габарит и още а такива работи(не съответствия),когато оправих динамото всичко това изчезна.Не се плаши че карам Лада,всички части спрямо точите по колата са еднакви.Аиде чао и успех като го направиш това пиши да знаем за какво става въпрос
Просто не ти достигат тоци,отиди си провери динамото цялата робато идва от там според мен.Моят проблем беше когато включа касите нямам габарити,когато сам на далги имам само заден габарит и още а такива работи(не съответствия),когато оправих динамото всичко това изчезна.Не се плаши че карам Лада,всички части спрямо точите по колата са еднакви.Аиде чао и успех като го направиш това пиши да знаем за какво става въпрос

- BigMUZZY
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 TOURING `95 без номер на мотора
На мен така по магия ми изчезнаха заден десен габарит, лампите за номера и може би тези на таблото. Проследих до ключа на таблото и се оказа, че още оттам не ми пуска ток за навсякъде.
Днес реших временно проблема, като вързах жиците на заден десен габарит и на лампите за номера за тази на левия. Сега светят
Днес реших временно проблема, като вързах жиците на заден десен габарит и на лампите за номера за тази на левия. Сега светят
...Тез` две бири `що ги каза ...?
Äíåñ ñè äàäîõ êîëàòà íà ãàäæåòî äà ñè ñâàðøè ðàáîòà. Íåùî íå óñïÿ äà çàïàëè çàðàäè ðàçõëàáåíà êëåìà íà àêóìîëàòîðà, òà ñëó÷àéíî ïîãëåäíàõ è áóøîíèòå. Èìàøå åäèí èçãîðÿë, òà ðåøèõ äà îïèòàì äàëè ùå ñâåòíàò ñâåòëèíêèòå è âçåõà ÷å ñâåòíàõà. Ïðîñòî êàòî ñúì ïðîâåðÿâàë áóøîíèòå ïîñëåäíèÿ ïúò, ñúì ïðîïóñíàë áóøîíà. Ðàäâàì ñå ÷å ïðîáëåìà å òîëêîâà åëåìåíòàðíî ðåøåí, çàùîòî íå ðàçáèðàì îò òîöè è íèêàê íå ìè ñå èñêàøå äà ñå ðúñÿ íà åëåêòðè÷àð, ïúê è å íåêîìôîðòíî âå÷åð äà òè å òúìíî òàáëîòî!
Èíà÷å êîëàòà íå ìè ïðàâè íèêàêâè íîìåðà, ìîæå áè å äîáðå ïîääúðæàíà, òà äèíàìî èëè äðóãè òàêèâà ïðîñòî íå ãè î÷àêâàì äà ñäàäàò áàãàæà.Òðÿáâà äà ñå ðàçäåëÿ ñ íåÿ çàùîòî ìîæå äà çàìèíà, íî õè÷ íå ìè ñå èñêà. Ïúê è íå ñè ñòðóâà çà 600-700 ëâ äà ñå ïðîäàâà, ìíîãî ïî-êîìôîðòíà å îò ðóñêè àâòîìîáèë èëè äîðè îò ìàëêèòå êëàñîâå íà ïî-íîâèòå àâòîìîáèëè, áèëî òî ÿïîíñêè, êîðåéñêè, îïåëè... Íî ùå âèäèì!
Áëàãîäàðÿ íà âñè÷êè îòçîâàëè ñå! Äà íå âè ñå ñëó÷âàò òàêèâà äðàçíåùè äðåáîëèè, ìîì÷åòà!
Èíà÷å êîëàòà íå ìè ïðàâè íèêàêâè íîìåðà, ìîæå áè å äîáðå ïîääúðæàíà, òà äèíàìî èëè äðóãè òàêèâà ïðîñòî íå ãè î÷àêâàì äà ñäàäàò áàãàæà.Òðÿáâà äà ñå ðàçäåëÿ ñ íåÿ çàùîòî ìîæå äà çàìèíà, íî õè÷ íå ìè ñå èñêà. Ïúê è íå ñè ñòðóâà çà 600-700 ëâ äà ñå ïðîäàâà, ìíîãî ïî-êîìôîðòíà å îò ðóñêè àâòîìîáèë èëè äîðè îò ìàëêèòå êëàñîâå íà ïî-íîâèòå àâòîìîáèëè, áèëî òî ÿïîíñêè, êîðåéñêè, îïåëè... Íî ùå âèäèì!
Áëàãîäàðÿ íà âñè÷êè îòçîâàëè ñå! Äà íå âè ñå ñëó÷âàò òàêèâà äðàçíåùè äðåáîëèè, ìîì÷åòà!
6 мнения
• Страница 1 от 1