проблем с e28

Класически модели - Е12/E21/E23/E24/Е28

Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

проблем с e28

Мнение от kikivc » 14 Мар 2005, 16:30

:help: :help: :help: :help:
такаааааааа

от 10 дни съм притежател на една барака. А именно 82, bmw 520i.
колата е със АГУ. и работи само на газ защтото някои преди това и е изолирал бензина като е махнал клапата на инжектора и вакуума.
колата си вървеше идеално до момента в които не ми хрумна гениалната идея да и измия двигателя.
след като го измих отказа да пали. подсуших всичко след което припали за 2-3 минути като работесхе на 3-4 цилиндара. след което загасна и отказа да пали тотално. ако и напомпя ръчно газ дава някакжи наченки на палене но всичко е докато изгори напомпаната газ. после отново върти напразно.
това беше в четвъртак. в петък я замъкнах с пътна помощ до сервиза на Дунев на ул. Шипченски проход. от тогава колата е там и те не могат да разберат каква е диагнозата.
В началото казаха че са отишли мембраните на АГУто. смениха ги ама положението е същото.
преди малко говорих с тях и твардят че проблема е в това ,че не отива газ до двигателя но все още не знаят защо.
а днес вече е 3ти ден откакто се занимават с тая барака.
та молбата мие ако някои е имал подобен проблем или има някаква идея по вапроса нека да даде савет.
приемам всякакви идеи. :)

П.С. не ми се мисли за това колко пари ше трябва да платя накрая в сервиза :((((((

Назад към Shark Sector