Кой разбира от тоци

Класически модели - Е12/E21/E23/E24/Е28

Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори

Потребител
Аватар

Кой разбира от тоци

Мнение от M-arto » 05 Яну 2005, 0:32

Интересува ме защо като си пусна музиката в колата и всичко започва да мига, а и като усиля повече направо ми гасне CD-то? Колоните ми не са чак толкова силни, че да гълтат всчикия ток!? :dunno:
Последна промяна M-arto на 05 Яну 2005, 20:30, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Oyama » 05 Яну 2005, 0:48

Имаш ли усилвател от 1Кв и нагоре ? Ако да си вземи кондензатор.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 1985 BMW E30 M10B18

Re: Кой разбира от тоци

Мнение от ivantchoG » 05 Яну 2005, 9:10

M-arto написа:...
Лоша връзка на кабелите от акумулатора или "слаб" акумулатор. Лошата връзка може да е и на кабела акумулатор-алтернатор - обувката откъм алтернатора. Ако пуснеш аварийните при включени габарити и лампите по таблото мигат с аварийните - това е причината.
".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!
Изображение

Потребител
Аватар

Re: Кой разбира от тоци

Мнение от M.O.D. » 23 Яну 2005, 12:56

M-arto написа:Интересува ме защо като си пусна музиката в колата и всичко започва да мига, а и като усиля повече направо ми гасне CD-то? Колоните ми не са чак толкова силни, че да гълтат всчикия ток!? :dunno:
Аз си взех ток от жабката.Като я отвориш в лявата страна има голяма букса с 2 мъжки крачета.+и-.Субеш режеш буксата прекарваш кабела зад барчето и си ОК.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от BAYRON » 02 Фев 2005, 15:57

Когато "взимаш" ток през полупроводников елемент се получават такива гафове..Това значи че или масата не е "твърда" демек не е направо за купето или токовото кабелче има и други функции.
Успех ако не си го направил а ако си ни светни лампата и на нас :( :(

Назад към Shark Sector