возия е28
Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- White 1913 Power
- младши ентусиаст
-
- Кара: carefully
возия е28
колеги дайте малко инфо за возията на тази кола
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
- Archi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39
- Мечтае да кара: фадрома в народното събрание
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Чак по-добре от Е34 не съм съгласен,но че вози супер така си е
Може да имам леко не съвсем коректна база за сравнение защото и двете ми Е34-ки са с нивомат.
Във всеки случай вози по-добре от МБ 123,който е твърде мек и по завоите е като желе и недозавива чувствително. Е28 е изпреварила времето си в сравнение със съвременниците си.
Ати имаше чудесни описания на возията на Е28 преди години

Може да имам леко не съвсем коректна база за сравнение защото и двете ми Е34-ки са с нивомат.
Във всеки случай вози по-добре от МБ 123,който е твърде мек и по завоите е като желе и недозавива чувствително. Е28 е изпреварила времето си в сравнение със съвременниците си.
Ати имаше чудесни описания на возията на Е28 преди години

Аз съм малко небезпристрастен, но няма такава возия. Приятел мой, който въобще не разбира от коли и не се интересува, един ден караме по Иван Асен и вика: Абе бате, тия да не са махнали паветата от тая улица
За такава возия говориме, щом на супер лаик му прави впечатление. А по завой, ехххххххххх, колко пъти тръгвам да влизам в някъв завой, осъзнавам че се движа бързо, насира.м се щот си мисля че ще отнеса мантинелата и МАГИЯ, излизам...
Абе няма такава кола

Абе няма такава кола

Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

- amd
- клавиатурен мунингист
-
Докара ми се и на мен като прочетох пост-а на Тано, ех, да ти писне от мании
До сега БМВ-тата, дето съм карал все си подрусват малко повече, отколкото бих искал.

BMW only!
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
- amd
- клавиатурен мунингист
-
дам, кво да прайш
Не е дърварското друсане като някои други, стегната возия, но в никакъв случай като на по-големите модели. Много се замислих по едно време, че може да се изхвърля айдушката с бартер за Е38, която е уникален автомобил, но е прекалено вече за моята възраст и цели
Та по темата - акулките наистина возят много приятно, Е21 също е по-приятна от Е30 доста, но вече за стабилност по завои нещата са спорни, някак не ми хареса по писта Дракон на събора акулите как подскачаха и се лашкаха, може би е било заради меко окачване, не знам.

Та по темата - акулките наистина возят много приятно, Е21 също е по-приятна от Е30 доста, но вече за стабилност по завои нещата са спорни, някак не ми хареса по писта Дракон на събора акулите как подскачаха и се лашкаха, може би е било заради меко окачване, не знам.
BMW only!
- White 1913 Power
- младши ентусиаст
-
- Кара: carefully
-
благодаря ви за отговорите !!!
- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
E28 e с малко по-твърда возия от е34, но пък завоите...
А и не скърца като нови пласмасарки, щото е Heavy Metal
П.П. Лашкането е поправимо - 4 нови амортесьора и си чук

П.П. Лашкането е поправимо - 4 нови амортесьора и си чук

- small
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е34
петака както бях писал в една друга тема е друга бира
като слеза от лагерната количка (е30) да се повозя и направо не ми се качва после 

- thewolf
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW///Акулка Кара: плавно/легално
- Мечтае да кара: ///Е38 Мечтае да кара: \\\Е32
xexe
е няма как да не напиша един коментар на такава тема,не съм съгласен , че Е34 вози по-меко,бих казал по-стегнато ,но по-меко не съсвем.Няма такава возия като на Е28
качвал съм се в новите ,говорим за 5-ци,3-ките но попадат в тоя клас
почитателите на мекото и комфортно возене знаят Е28 е колата.
един приятел наскоро продаде Е34 ката,щял да си купува Е39 нещо не му харесало , ся иска да си взима някаква седмица 80-85 год,казва,писна ми от автомонтиори,постоянно се ебава нещо,имал джип МЛ-ка,джип бмв еми дал го на брат си и сега иска нещо старо.
Та както и мустанга,направиха по-нов модел не им провървя а сега най-новия е със формата на по-старите мустанг.Всички се връщат към по-старото и по -здравото.Туй е моето мнение Е34 също мн добре возят щото са по тежки
качвал съм се в новите ,говорим за 5-ци,3-ките но попадат в тоя клас
почитателите на мекото и комфортно возене знаят Е28 е колата.
един приятел наскоро продаде Е34 ката,щял да си купува Е39 нещо не му харесало , ся иска да си взима някаква седмица 80-85 год,казва,писна ми от автомонтиори,постоянно се ебава нещо,имал джип МЛ-ка,джип бмв еми дал го на брат си и сега иска нещо старо.
Та както и мустанга,направиха по-нов модел не им провървя а сега най-новия е със формата на по-старите мустанг.Всички се връщат към по-старото и по -здравото.Туй е моето мнение Е34 също мн добре возят щото са по тежки
13 мнения
• Страница 1 от 1