Е28 фаселифт
Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- BMWMHartge
- старши ентусиаст
-
- Кара: 98' e36 318i
- Мечтае да кара: e36 ///M3
- Детайли за колата: M43B18
- MadVanio
-
ПсихопатVANIO
-
- Кара: BMW - DARK SIDE OF THE FORCE
- Мечтае да кара: BMW E24
единстеният фейс-лифт които правят е на предната престилка(тази под бронята) след 02.84 става по широка от пред.Тва е Което аз знам ако някой друг знае повече да сподели 

- BMWMHartge
- старши ентусиаст
-
- Кара: 98' e36 318i
- Мечтае да кара: e36 ///M3
- Детайли за колата: M43B18
Как са тия Е28 чупят ли се много защото е стара кола. Намират ли се части за нея?
93' e36 320i coupe
98' e36 318i sedan
98' e36 318i sedan
Re: Е28 фаселифт
ако някои има представа от каде мога да си купя като тази броня отдоре да драсне един ред. На моита М-ка е дста крива, а новта е доста скапа!? Иначе е същата като тази горната
И другия така наречен фейслифт който се прави на Е28 е в стоповете сед 86год. вече не са с никелирани лайсни а са пластмасови и са черни. Друга промяна по колата няма и можеби това е единственото БМВ без фейслифт като изключим довоенното производство разбира се. А ако бъркам някой да ме поправи.
М-арто колко е скъпа нова щото и аз търся?
М-арто колко е скъпа нова щото и аз търся?
С цялятя ми любов и уважение към тази красавица ама 1300лв за тая тенекия, турско да е няма да дам. Че тя колата стана с 2 тона по-тежка от екстрите дето и ги блъскам и пак неструва толкова. Може Явор да се дразни и да ме упрекват с Кирето, че пригаждам разни други брони ама така ще е и занапред
Досега съм имплантирал броня от Пежо 306 и седеше все едно е Мкова и другата изгъзица която сътворих беше от две брони от Форд Ескорт ги одрязах и ги залепих по ъгълъ на оригиналната броня и стана много красиво, даже ще гледам тия дни да я снимам и да я кача да чуя и вашите мнения по въпроса.
ПП Иначе найстина давам мило и драго за маска ама чак толкова мило нищо нямам.

ПП Иначе найстина давам мило и драго за маска ама чак толкова мило нищо нямам.
10 мнения
• Страница 1 от 1