E28 на части...

Класически модели - Е12/E21/E23/E24/Е28

Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 03 Сеп 2008, 15:49

0888955933 звънни да дойда го вида тоя маркуч да го измислим нещо ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от devastator » 04 Сеп 2008, 21:09

Да,да и аз така съм чувал че трябва да се прават ретро копторките.Стария маркуч бил като уискито.Колкото по-стар,толкова по-добре.Въобще принципа на бг. проектаджията е :НЕ на новите части,понеже са китайски :mhihi: :mhihi:
Чекай да скиваш как скоро бацко ироничен флудър ,че стане старши ентусиаст,а в бъдеще може би и....!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 M5 20 JAHRE
Мечтае да кара: E34 520 на метан

Мнение от sixstraight » 04 Сеп 2008, 22:13

ляв къс фар да имаш :?:
Всички пътища водят към НАДИН :twisted:

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 05 Сеп 2008, 6:46

Аз пък съм чувал, че някой кат не харесва нещо не си вре задника там. Тук ще те разберат по-добре http://www.psihichnozdrave.com/forum/
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от devastator » 05 Сеп 2008, 21:50

ооооо пиуенцеее и ти ли ги праиш със стари маркучи,ела да ти подара два чувала е21чкови,е12-скови и тн. Е-копторкови :mhihi: :mhihi: Аз ща черпа ,нема та трепа като Песчето :winky:
Чекай да скиваш как скоро бацко ироничен флудър ,че стане старши ентусиаст,а в бъдеще може би и....!

Старши скрапер
Аватар

Мнение от Lenco » 05 Сеп 2008, 22:19

Мотора го изхвърлих заедно със съединенията ма мерси, няма да откажа уплътнение за багажника, ма не копторско.Кефиш са да пишеш в ФАКЪНИЯ форум а, вярно си манияк, ма и бизнесче връткаш с факаните потребителчета.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от devastator » 06 Сеп 2008, 1:37

Точно така ЗЕндерче и на тебе,като едно факано потребителче мога да ти разварта едно уплътненийце за багажник на е21чка за 1,47 стотинки или ти са много олдскууларе,кажи да намала :winky:

Старши скрапер
Аватар

Мнение от Lenco » 06 Сеп 2008, 8:44

Я сега докато не са заключили и тая тема кажи, че на доста хора ще им е интересно що си напрегнат. Имал си тежки моменти в детството свързани с БМВ или някой потребителче, някой ти е взел колата, жената или мечтите.Не отговори и на въпроса що пишеш/четеш кат не та кефи, и що даваш акъли кат не та питат. Ако съдиш по себе си (което се надявам да не е вярно) не всички са ФАКАНИ, а форума е факан щот търпят на някой разчувствал се изпълненията. Ако форума ти е направен автоматично да зарежда с отваряне на браузъра питай ще ти се помогне, не срещнах някой да е насилван да се регистрира особено няколко пъти. Всеки има право да си прави с колата квот си иска, аз например не използвам цемент, а Ceresit CM11 на HEHKEL, че по-гъвкаво (не ми харесаха новите калници как дойдоха от Австрия и си ги пипнах с лепилцето да си ме кефят), а за маркучите сигурно си сравнявал 20 годишен оригинален с някой нови.
    Иначе цената за уплътнението ми е малко висока, но ако го пратиш до Бургас ще дам 2,00 стотинки.Дано не са се наспали модовете докато отговориш или да изчакат да уредим гумата. Сори за темата на човека-извинявам се.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от VesoPesa » 06 Сеп 2008, 9:53

Мъдрите хора, одавна са казали:

1. "Не спори с глупак, защото ще те сведе на неговото ниво и ще те победи в свой води!"

2. "Нека по-умния да замълчи."

аз в 1-то не се вслушах, и реших да се вслушам във 2-то ;)

са да видим между вас кой е по-умния :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от K27 » 06 Сеп 2008, 13:22

VesoPesa написа:...
1. "Не спори с глупак, защото ще те сведе на неговото ниво и ще те победи в свой води!"...

Понеже уча философия (ама прекъсвам за 3-ти път в 1-ви курс), а това ми мяза на философска сентенция, но с някакво противоречие в нея, а именно че ако някой в спора те е свел до неговото ниво и те е победил в свои води... Не излиза ли тогава, че той е по-умен и по-лукав от тебе? Също така, струва ми се, че в изречението някак си прозира снобизъм, породен от чувство на безсилие истината (а тя не винаги е еднозначна) да се намери в спора...
Ма както казах, три пъти прекъсвам, така че сигурно не мога да доловя най-вярното значение на сентенцията.
Я подай ми, мила мамо, тенджурката с боба...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от VesoPesa » 06 Сеп 2008, 13:39

K27 написа:
VesoPesa написа:...
1. "Не спори с глупак, защото ще те сведе на неговото ниво и ще те победи в свой води!"...

Понеже уча философия (ама прекъсвам за 3-ти път в 1-ви курс), а това ми мяза на философска сентенция, но с някакво противоречие в нея, а именно че ако някой в спора те е свел до неговото ниво и те е победил в свои води... Не излиза ли тогава, че той е по-умен и по-лукав от тебе? Също така, струва ми се, че в изречението някак си прозира снобизъм, породен от чувство на безсилие истината (а тя не винаги е еднозначна) да се намери в спора...
Ма както казах, три пъти прекъсвам, така че сигурно не мога да доловя най-вярното значение на сентенцията.

:roll: бе май хората са го казали с друг смисъл ама както и да е :mhihi:
то се разбра какво искаш да кажа :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от devastator » 06 Сеп 2008, 22:13

Яката ме разобличи Зендерче.Аз съм взиман от дом майка и дете,а след това малко трудово-възпитателно училище и панделка.Мащехата ми казва че съм си падал на главата като бебе.
По принцип си прав всички не ме кефите,особено ретро маняците.И знаеш ли що?Сигурно заради това че сте пълни мърлячи и ТеКеЗеСари.Ако има начин едно старо БМВ да бъде съсипано,само трябва човек да го даде на вас проектаджийте и седи глеай мача :mhihi: :mhihi: Форума не ми е хоум,откакто Андрей не е администратор,но ти не го познаваш май нали кирлив новобранец ;) А тук влизам само за да се заяждам с тебе или със следващия по реда си и както се досещаш от това получавам оргазъм :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от K27 » 07 Сеп 2008, 1:13

VesoPesa написа:....
:roll: бе май хората са го казали с друг смисъл ама както и да е :mhihi:
то се разбра какво искаш да кажа :mhihi:

Кажи, какво искам да кажеш? Аз не разбрах... или нека някой друг, който е разбрал какво искам да кажеш, да ми каже какво си казал с това, че се е разбрало какво искам да кажеш. Ако някой друг или ти имате такова желание, де... никой не карам насила да ми отговаря. Но, понеже баба и дядо са ми казвали, че хората обичат да отговарят и без да ги караш, знам че все някой ще го направи, ама както се казва 'то всичко мойш да каиш, ма важното е да не се изтъква!'.
Сега ще дам пример за 'изтъкване':
Чиракът Аматьор Левандула казва: 'Майсторе, три пъти го режа и пак е късо!'
Майсторът Про Казва: 'Ти го отрежи още веднъж, мама ти д*ба, и яла по-наблизо!'
Ама не го изтъква туй с рязането, рийш ли... друго изтъква, което е вече извън контекста на рязането и е пропито с неизкореним апломб, рийш ли...

И понеже никой не чете по това време, много ми се ще да допълня още нещо, с което да покажа, че не трябва да се изтъкват разни работи и че съм баят начетен (макар и недовършено начетен или ми предстои да ме начетат!), независимо че не ми личи извънредно и още, че въвличам в спорове хора, които мога да ги докондисам (ниско, ниско!) до моето ниво и да ги разпердушиня на моя почва и после да играя танцът на победата (независимо колко незначителна и изтощителна би била тя), а именно:

"Докато бяхме заедно, нямахме възможност да водим много редовен живот; дори в манастира будувахме нощем и капвахме от умора денем, нито пък участвахме редовно в църковните служби. Все пак, макар и рядко, по време на пътуването той будуваше след повечерие и беше твърде въздържан. Понякога, както стана в манастира, по цял ден се разхождаше из зеленчуковата градина, разглеждаше растенията, сякаш бяха хризопрази или изумруди, и го видях да обикаля из криптата със съкровищата и да оглежда някакво ковчеже, осеяно с изумруди и хризопрази, сякаш беше храст татул. Друг път прекарваше по цял ден в голямата зала на библиотеката, ровейки се в ръкописите, сякаш не търсеше друго освен собствено удоволствие (докато в същото време около нас се множаха труповете на убити по най-жесток начин монаси). Един ден го срещнах да се разхожда безцелно из градината, като че ли не трябваше да дава сметка на Господа за делата си. В ордена ме бяха научили да си разпределям времето по съвсем друг начин и му го казах. А той отвърна, че красотата на Вселената се състои не само в единството на разнообразието, но и в разнообразието на единството. Стори ми се, че отговорът му се дължеше на ненаучна емпиричност, но по-късно узнах, че хората от неговия край често определят нещата по начин, в който като че ли сияйната сила на разума има твърде малък дял."
Я подай ми, мила мамо, тенджурката с боба...

Старши скрапер
Аватар

Мнение от Lenco » 07 Сеп 2008, 7:11

Смотливко аз да съм те обидил до сега. На някъв господ ли са прайш, посочих ти няколко пъти адреса на който ще ти помогнат.Нещо комплексче надушвам, няква злоба, яд а, някво хормонче май ти липсва, но и за това може да ти се помогне.
1. "Не спори с глупак, защото ще те сведе на неговото ниво и ще те победи в свой води!"

Veso аз съм си глупав и не го крия и не се опитвам да го мажа с тъпи обяснения, но целта ми е да накарам другите глупаци да се осъзнаят по-рано щот след дългото невидение някой ден като се усетят може да си посегнат или по-лошо да посегнат на някой друг. Не ма вълнува дали познаваш и Сергей Станишев даже по ма кефят състоянията в които изпадаш. Продължавай с упоритоста ша станеш и ти администратор ма на този форум http://www.psihichnozdrave.com/forum/ Продължавай да си избиваш комплексите и проблемите от детството ще те изслушаме, но не обиждай най-малкото и деца ни/ти се кефят на простотиите. Поздрави на МОДОВЕТЕ и не се чудете що в някой форуми регистрациите стават трудно. Ако целта ти е да събудиш съжаление то поне в мен успя надявам се и другите да са съпричастни с съдбата ти.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от VesoPesa » 07 Сеп 2008, 8:02

//Zender написа:...

Veso аз съм си глупав и не го крия и не се опитвам да го мажа с тъпи обяснения, но целта ми е да накарам другите глупаци да се осъзнаят по-рано щот след дългото невидение някой ден като се усетят може да си посегнат или по-лошо да посегнат на някой друг. Не ма вълнува дали познаваш и Сергей Станишев даже по ма кефят състоянията в които изпадаш. Продължавай с упоритоста ша станеш и ти администратор ма на този форум http://www.psihichnozdrave.com/forum/ Продължавай да си избиваш комплексите и проблемите от детството ще те изслушаме, но не обиждай най-малкото и деца ни/ти се кефят на простотиите. Поздрави на МОДОВЕТЕ и не се чудете що в някой форуми регистрациите стават трудно. Ако целта ти е да събудиш съжаление то поне в мен успя надявам се и другите да са съпричастни с съдбата ти.

това цялото за мене ли се отнасяше :roll: а иначе то и аз не крия че съм си глупав, ама реших да си замълча и да спора с ЗИЛ-аджията, щото е обречена кауза ;) За тва и го написах горния пост, че май нещо не се разбра както трябваше :confused:

Колкото до колегата К27, Пич честно ти казвам, ама нищо не схванах от последния ти пост :mhihi:

Предишна

Назад към Shark Sector