е24ка на части във Враца!?
Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
е24ка на части във Враца!?
бях чул че имало 6-ца на части във враца преди време някои дали има повече инфо?
таблото реика и кормилен прът ме интересува
таблото реика и кормилен прът ме интересува

- devastator
- младши ентусиаст
-
Tи май не си чувал ,че истинските коли са със секторни кутий не с рейки.
Сигурно също не си чувал ,че е24-ките са два модела,които нямат нищо общо помежду си.Нито в таблата ,нито в рейките,който всъщност ги няма
Тази във враца е 3.3 ,нарязана на кабриолет от Лиипу
и тези неща ,който търсиш(не че знаеш кво търсиш) нема ати свършат работа
А тези ретро маняци тука нема ,а ги питаш такива рязки въпроси.Питай нещо умерено като: Е ЛИ 6-тицата УНИКАТ

Сигурно също не си чувал ,че е24-ките са два модела,които нямат нищо общо помежду си.Нито в таблата ,нито в рейките,който всъщност ги няма

Тази във враца е 3.3 ,нарязана на кабриолет от Лиипу

А тези ретро маняци тука нема ,а ги питаш такива рязки въпроси.Питай нещо умерено като: Е ЛИ 6-тицата УНИКАТ

Чекай да скиваш как скоро бацко ироничен флудър ,че стане старши ентусиаст,а в бъдеще може би и....!
devastator написа:Tи май не си чувал ,че истинските коли са със секторни кутий не с рейки.
Сигурно също не си чувал ,че е24-ките са два модела,които нямат нищо общо помежду си.Нито в таблата ,нито в рейките,който всъщност ги няма![]()
![]()
Тази във враца е 3.3 ,нарязана на кабриолет от Лиипу![]()
и тези неща ,който търсиш(не че знаеш кво търсиш) нема ати свършат работа
![]()
А тези ретро маняци тука нема ,а ги питаш такива рязки въпроси.Питай нещо умерено като: Е ЛИ 6-тицата УНИКАТ![]()
а тази била преди 82 на базата на Е12 със старото табло ясно
така ми казаха бе човек че за да обърна волана ми трябвали тези три неща главно и аз се замислих щото знам че Е39 е с реика (която много я плуят) а Е34 е с кормилна кутия и по тази логика тази трябва да е с кутия
заядлив си но все пак мерси за информацията
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
тая дет я правиха кабрио несполучливо ли
няма регистрация,ако за това питаш 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- devastator
- младши ентусиаст
-
И пак си наполовина прав,щото има една част е39-ветки които са с кормилни кутий,макар и доста по-редки

Чекай да скиваш как скоро бацко ироничен флудър ,че стане старши ентусиаст,а в бъдеще може би и....!
5 мнения
• Страница 1 от 1