Пране Таван Е28 Съвети !!!
Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Пране Таван Е28 Съвети !!!
Пичове мисля да си пера тавана че през годините малко е станал черен. А и предишния соственик е ползвал люка като шахта и тавана ми е леко на петна от дъждовна водица гнусно а !
тЪ да мине на въпроса минавам си аз тавана с влажна кърпичка да видим ефект дали ще има и кво става от горе капе едно като тютюн от цигара предполагам тва е няква вата
дали като изпера тавана тая вата няма да ми капе на главата
някой прал
някви съвети
тЪ да мине на въпроса минавам си аз тавана с влажна кърпичка да видим ефект дали ще има и кво става от горе капе едно като тютюн от цигара предполагам тва е няква вата
дали като изпера тавана тая вата няма да ми капе на главата
някой прал
някви съвети
"Класиката" за един е Скрап за Друг !!!

- Nitro^
- кандидат ентусиаст
-
По принцип прането на седалки се прави с четка и препарат.Но ако почнеш да търкаш тапицерията корите на вратите с четка тя се разлепя и провисва.Предполагам че и с тавана ще стане така.Затова минавай само с парцал.Ако ти се занимава ползвай сапунисана вода за по-тежките петна и след това мини с прахусмукачка целия таван да се обере просмуканата мръсотия(ако я има де).
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
поред мене не го мии,под плата има дунапрен които от времето и водаташе се разпокъса и стане на топки ше стане отврат,по добре го претапицираио сам не е много трудно а и ше ти земе околи 30 лева,ама ше стане муци 

- sixstraight
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 M5 20 JAHRE
- Мечтае да кара: E34 520 на метан
На дунапрена нищо му няма просто не го мокри защото плата се отлепва от дунапрена и увисва, пробвай с леко влажна кърпа и почистващ препарат има такива за пране на салони тапицерии и тн.
4 мнения
• Страница 1 от 1