лаисна на радиото Help !
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
лаисна на радиото Help !
колеги как да я махна тая пуста лаисна
полудявам вече искам да си довърша феислифта отвътре
моля някои ПО подробно да обясни как се сваля с какви инструменти каде как, и после ест. как се слага обратно (щото маи нещо се чупело..) а някои колега ми каза после с лепенка да я залепя е как с лепенка нали ще почне да се "ЛашКа" или ?
ще кача няколко /мои/ снимки, и искам да постигна визията на последната снимка без да давам 30 000 ++-- хилки за М пакет и феислифта /ако ще се дават пари наи добре за Е60 мое мнение/
ПС: не Ме ебаваите за стелките не съм ги сменил още
а да направя лаисната и ще има тема и за РИНГОВЕТЕ на таблото но като му доиде времето, както и за по дългия дислеи на радиото
а това Е целта .. :>

полудявам вече искам да си довърша феислифта отвътре

моля някои ПО подробно да обясни как се сваля с какви инструменти каде как, и после ест. как се слага обратно (щото маи нещо се чупело..) а някои колега ми каза после с лепенка да я залепя е как с лепенка нали ще почне да се "ЛашКа" или ?
ще кача няколко /мои/ снимки, и искам да постигна визията на последната снимка без да давам 30 000 ++-- хилки за М пакет и феислифта /ако ще се дават пари наи добре за Е60 мое мнение/

ПС: не Ме ебаваите за стелките не съм ги сменил още

а да направя лаисната и ще има тема и за РИНГОВЕТЕ на таблото но като му доиде времето, както и за по дългия дислеи на радиото

а това Е целта .. :>

- moni76
- ентусиаст
-
- Кара: e39 525dA
- Мечтае да кара: м6
Колега, трябва да извадиш целия панел на касетофона и после и шината на която ляга, защото капака е на нея. След това въпросната лайсна е хваната с два нита, които и аз като се мъчих да я сваля не упях, но на мен не ми и трябваше, просто се пробвах. Има едни пластини на тези нитове, които наистина трябва да ги счупиш за да я извадиш цяла. След това с двойно залепваща лента нещата ще заспят.
Успех.
Успех.
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
Ее монка златен си бате мерси, значи трябва да сваля цялото радио а?
Как се сваля радиото, пробвах се 1 път, махнах копчето дето се пуска/увеличава радиото, но без успех ? КАК СЕ МАХА РАДИОТО демек целия панел долната и горната част колеги ?
тя лаинсата ако се държи на някаква метална шина да я издавя със шината за да сваля лака и да я боядисам ... даваите идеи

Как се сваля радиото, пробвах се 1 път, махнах копчето дето се пуска/увеличава радиото, но без успех ? КАК СЕ МАХА РАДИОТО демек целия панел долната и горната част колеги ?
тя лаинсата ако се държи на някаква метална шина да я издавя със шината за да сваля лака и да я боядисам ... даваите идеи

- map13
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 525d вагон
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
е мразим некви мърлячи да ми пипат по колата .. то направо да я бех дал и да боядисат лаисните а
та как се сваля тва касетофонче ?

та как се сваля тва касетофонче ?
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
нещо схеми на болтове ала бала няма ли ? преди един колега ми помогна супер много като ми даде некво видео как се сваля централната конзола
а са радиото а де..

- Воденичаров
- младши ентусиаст
-
- Кара: e65
Махаш копчето и бъркаш с една тънка отверка вътре (трябва да се ориентираш къде трябва да влезе отверката). Като дръпнеш дръжката на отверката в ляво- освобождава лявата страна на радиото и обратно. Моето радио е най-обикновеното и се демонтира по този начин.
Колега, като махнеш копчето ще видиш едно като плъзгач малък. Намира се зад копчето леко вдясно. трябва да мушнеш права отерка и да я завъртиш за да освободиш панела отляво .А другия панел се държи на 4 винтчета ако не се лъжа, ама там е лесно. Айде успех и да се похвалиш после, иначе е станало перфектно 

- El Diablo
- старши ентусиаст
-
мерси брат да минат събота неделя и тва панелчето ще го мъчим че са деиствам в/у фитнесчето у нас си праим шукариии облицовки глупости
и после се пофалим като го направим 1во на тебе нали си моя човек с ксенона
бади здрав

бади здрав

- El Diablo
- старши ентусиаст
-
немаш ядове готин драсни на ЛС ГСМ и горе доло по кое време ше идваш че нали знаеш събота неделя лудница тука ае аз палим да разходим 2те ми жени
по късно ще ти пиша чееее 

Е КОЛЕГИ ЗАЩО НЕ МИСЛИТЕ И ПРЕЦАКВАТЕ КОЛЕГАТА НИЩО НЕ СЕ ЧУПИ МИСЛЕ СЕ СРЕДНАТА ЛАЙСНА СЕ СВАЛЯ СУПЕР ЛЕСНО БЕЗ ДА СЕ ЧУПИ НИЩО КАТО СВАЛИШ КАСЕТОФОНА ИМА ДВА ЩИФТА С ПРУЖИНИ КОИТО УПРАВЛЯВАТ МЕХАНИЗМА НА КАПАЧЕТО МАХАШ ПРУЖИНИТЕ И ВТУЛКИТЕ И ГОТОВО СУПЕР ЛЕСНО Е
от модеераторския екип:
Писането с главни букви е крайно НЕЖЕЛАТЕЛНО!!!
от модеераторския екип:
Писането с главни букви е крайно НЕЖЕЛАТЕЛНО!!!
13 мнения
• Страница 1 от 1