Дебитомер, Антенка ТИП Акула, Бъбреци ?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
Дебитомер, Антенка ТИП Акула, Бъбреци ?
Имам три бързи въпроса към Вас, драги колеги: (520i)
1. Как да разбера дали дебитомера ми работи нормално, и дали е за смяна, и изобщо какво прави той и къде седи под капака?
2. Искам да си сложа отзад на покрива антенка тип "Акула" като на Е60, но от къде и някои да го е правил ?
3. Искам да си боядисам старите бъбреци черни, трябва да е с боя като за цвета на колата нали ? Пласмаса е и не знам как става? Че мислим да фанем един шпреи черен как си направих джантите..
(ако не излезне добре после слагам нови от ФЕИСЛИФТ но да пробвам..)
4. И от къде може да си взема бели мигачи за калниците ?
Мерси предварително на отзовалите се (Upgrade No.1
).
1. Как да разбера дали дебитомера ми работи нормално, и дали е за смяна, и изобщо какво прави той и къде седи под капака?

2. Искам да си сложа отзад на покрива антенка тип "Акула" като на Е60, но от къде и някои да го е правил ?
3. Искам да си боядисам старите бъбреци черни, трябва да е с боя като за цвета на колата нали ? Пласмаса е и не знам как става? Че мислим да фанем един шпреи черен как си направих джантите..

4. И от къде може да си взема бели мигачи за калниците ?
Мерси предварително на отзовалите се (Upgrade No.1

- JayCutler
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 330D
- Мечтае да кара: E36 M3
:)
колега за акулката отгоре в представителство на бмв ги имат.понеже и аз преди се бях навил да слагам.но ако несе лъжа са неутрален цвят и тряя си я боядисаш. 

- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
тебе какво те отказа да слагаш колега?
нещо по тънко нема ли да минем некаде по СФ, чак до представителство на бмв да ходиим за неква глезотия ебиму ма*****
нещо по тънко нема ли да минем некаде по СФ, чак до представителство на бмв да ходиим за неква глезотия ебиму ма*****
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Само на диагностика за дебитомера - при различни обороти на двигателя генерира различни напрежения - при около 3000 об/мин. мисля някъде около 3.5 волта трябваше да дава, но е различно за различните обороти. Седи между въздушния филтър и инжекциона - представлява част от тръбопровода за въздух към двигателя, на него има букса обърната към пластмасовите колектори дълъг е около 10 сантиметра сега ще видя дали мога снимка да му намеря някаква
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
За дебитомера на въздуха (MAF-сензора): можеш да го провериш дали е в ред като му изключиш буксата. Тогава ДМЕ-то взема максималната стйност за количеството въздух по подразбиране. Ако има разлика в работата на колата при изключен МАФ, значи има проблем с него.
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Re: :)
JayCutler написа:колега за акулката отгоре в представителство на бмв ги имат.понеже и аз преди се бях навил да слагам.но ако несе лъжа са неутрален цвят и тряя си я боядисаш.
А ако не е тайна каква беше цената и тя ли те отказа

8 мнения
• Страница 1 от 1