Пароструйка на двигател......
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- i4koo
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
Пароструйка на двигател......
Колеги, двигателя ми е много прашен и мръсен, няма лошо, но това много ме дразни. Като отворя да направя профилактика и ужас, напоследък само това мисля, в сервиза на БМВ ми казаха да не си и помислям за това, ако нямам излишни пари за електроника, или да грабвам гюдерията и препарат и да почвам. 

Нищо лично ,Просто бизнес !
- JayCutler
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 330D
- Мечтае да кара: E36 M3
.
Колега повярваи ми гюдерията!
Не прави грешката за автомивка на кола с електроника, най-вече на БМВ. Повярвай ми, и наистина това е много важно за шофиорите на BMW да знаят без автомивки на в дигателя, даже и каращите дизел, даже и каращите Common Rail.
Нашия има автомивка и съм пресъствал на разговори на патили хора.
Чесно казано моя само с гюдерийка не много мокра, вярно игра е но поне знаеш, че няма проблем!

Не прави грешката за автомивка на кола с електроника, най-вече на БМВ. Повярвай ми, и наистина това е много важно за шофиорите на BMW да знаят без автомивки на в дигателя, даже и каращите дизел, даже и каращите Common Rail.
Нашия има автомивка и съм пресъствал на разговори на патили хора.
Чесно казано моя само с гюдерийка не много мокра, вярно игра е но поне знаеш, че няма проблем!

- moni76
- ентусиаст
-
- Кара: e39 525dA
- Мечтае да кара: м6
Не е желателно, но ако не можеш да го търпиш - мий го. Имай предвид, че след 1 седмица пак ще е същия мърляв от тея наще пътища.
...а инъче стискай палци да няма проблеми след миенето и изчакай малко да изсъхне преди да запалиш или го издухай с въздух. Успех.

My BMW history:
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1

- Illusion
- Бургаското явление
-
aко не е само прашасъл и трябва нещо по-сериозно има един препарат Меглио или нещо такова, доколкото знам върши работа 

Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Значи иди на автокомплекс ГазКом, и кажи на момчетата да ти измият колата, а после ги помоли да я минат и с макър парцал, под предния капак (било то гюдерия или микрофибър). След като почистят двигателния отсек внимателно на ръка, да го намажат с един препарат, който подхранва пластмасовите и гумените детайли. А и стоят лъскави, което е много приятно за окото. Отдолу, ако нямаш течове, я остави така.
НО, ако много искаш да я измиеш цялата и отгоре и отдолу, пак там ще ти свършат работа. Аз оплаквания нямам от тях. Доста коли съм мил там, включително и 4-5 коли които са били за миене на двигателя (1 Голф и 3 БМВ-та, това за статистиката). Търси Васил, той е един от старшите или търси шефа Иво и кажи, че идваш от мое име, т.е. от името на Иво Айса (това ще им е достатъчно)!
Успех!
НО, ако много искаш да я измиеш цялата и отгоре и отдолу, пак там ще ти свършат работа. Аз оплаквания нямам от тях. Доста коли съм мил там, включително и 4-5 коли които са били за миене на двигателя (1 Голф и 3 БМВ-та, това за статистиката). Търси Васил, той е един от старшите или търси шефа Иво и кажи, че идваш от мое име, т.е. от името на Иво Айса (това ще им е достатъчно)!

Успех!
Re: Пароструйка на двигател......
i4koo написа:Колеги, двигателя ми е много прашен и мръсен, няма лошо, но това много ме дразни. Като отворя да направя профилактика и ужас, напоследък само това мисля, в сервиза на БМВ ми казаха да не си и помислям за това, ако нямам излишни пари за електроника, или да грабвам гюдерията и препарат и да почвам.
Увий АБС-а и инжекцията с найлонови торбички и тогава мий. Аз така направих.

6 мнения
• Страница 1 от 1